Terezka, kde na tie figúrky chodíš? Je to milé. Klára
Jarka O.
|22. 5. 2009 11:12
{{{recepty73 napsal:
Terezko,Terezko (i vy ostatní) žádné výmluvy ráno se dá ještě dýchat docela fajn :-)) .
Na těch pár cviků na páteř to stačí :-) -musí :-!
Nejhorší je to snad v autě :-S ,klimatizaci nemám rád :'( ,otevřená okýnka mi také moc nesvědčí :'( ....
To pivečko je lákavé,ale já si ho dávám jen občas,a to ještě,když mám hotovou všechnu práci,kterou jsem potřeboval udělat,protože nevím jak vám,ale mě se po pivku nechce dělat nic (skoro ;-) ).Jiří}}}
Jiří, já po pivu usínám :-[ :-[ :-!
J.Tereza
|22. 5. 2009 09:59
Takže Jiří nás presvedčil, že výhovorky neplatia, tak ideme na to :-D :-D
recepty73
|22. 5. 2009 07:54
Terezko,Terezko (i vy ostatní) žádné výmluvy ráno se dá ještě dýchat docela fajn :-)) .
Na těch pár cviků na páteř to stačí :-) -musí :-!
Nejhorší je to snad v autě :-S ,klimatizaci nemám rád :'( ,otevřená okýnka mi také moc nesvědčí :'( ....
To pivečko je lákavé,ale já si ho dávám jen občas,a to ještě,když mám hotovou všechnu práci,kterou jsem potřeboval udělat,protože nevím jak vám,ale mě se po pivku nechce dělat nic (skoro ;-) ).Jiří
J.Tereza
|21. 5. 2009 17:19
{{{recepty73 napsal:
Terezko i vy ostatní Dnes se necvičí A co včera Tak šup,šup :-)) :-)) :-)) Jiří}}}
Jiříčku, Jiříčku, copak nevidíš, jaké je venku počasí ?
Horúco, horúco a ešte raz horúco...a v takom prípade sa ráno necvičí, ale večer hraje slovenská hádzaná
Iva Ma
|20. 5. 2009 22:18
Nějaký den jsem se neobjevila a ejhle.Tohle teda bylo otevřené téma,super Moc jsem se pobavila,hned se člověk dostane blíž k veselé náladě. A jste šikovní,kde berete ty postavičky,obrázky ? Jsem na pc v tomto směru jako elévka, takže tyto věci jsou mi ještě vzdálené.Budu muset místo rozcvičky cvičit jinak. :-)) :-))
Severová Miroslava
|20. 5. 2009 11:15
{{{recepty73 napsal:
Terezko i vy ostatní Dnes se necvičí A co včera Tak šup,šup :-)) :-)) :-)) Jiří}}}A co Vy Jiří, vy se nepřidáte Zatím se mějme všichni rádi
http://blingeasy.com/bling/737823_laska
recepty73
|20. 5. 2009 08:18
Terezko i vy ostatní Dnes se necvičí A co včera Tak šup,šup :-)) :-)) :-)) Jiří
Pája S
|18. 5. 2009 12:10
:-)) :-)) :-)) Miru,chá to je fofr :-)) :-)) :-))
Severová Miroslava
|18. 5. 2009 11:56
{{{Pája S napsal:
:-)) :-)) :-)) Terezko,moji oblíbení králíci. :-)) :-)) :-)) Ještě chybí Pat a Mat . :-)) :-)) :-)) Jsem se poránu pobavila,opravdu. :-)) U mne cvičení nepřichází v úvahu,ležim ,potim se a už jsem učajovaná. :-( Ale na tu loď bych šla hned. :-))}}}Tak tady je máš, ať se Ti lépe marodí
http://www.patmat.cz :-)) :-))