Terezka, prajem krásnu grilovačku. Ale keď "nic nedeláš" a je nedaľa, prečo si tak skoro hore? Verím, že aby si nám niečo nové vymyslela. To je milé. Pekný deň Klára.
J.Tereza
|24. 5. 2009 07:24
Dnes je neděla,
nic se nedělá,
jenom grilujeeeeeeeeeeeeee :-D :-D :-D
J.Tereza
|23. 5. 2009 19:47
{{{Pája S napsal:
{{{J.Tereza napsal:
{{{Pája S napsal:
Miru,nechci ti kazit nadšení,ale Gify tu nejsou povoleny.
Vložila jsem příspěvky s gify a místo nich se objevila značka zákazu.Jsem ty příspěvky dnes vymazala.Ale možná je to jen z těch stránek, ze kterých jsem čerpala,pravděpodobně autorská práva.}}}
Pavlínka, to, čo si uviedla, je práve tá stránka, ktorú som odporučila Mirke. A ten znak sa ti neobjavil preto, že tu sú gify zakázané, veď ja tu dávam len gify. Inak by sa to nehýbalo.
Je to proste z toho dôvodu, na ktorý som mirku upozornila : z neny sa NESMIE LINKOVAŤ !!!! Môžeš gify sťahovať, ale nie LINKOVAŤ !!!! Je tam aj upozornenie na túto skutočnosť.
Inak, z neny môžete kľudne sťahovať gify. Sú OK. :-D}}}
Jé,Teri,to jsem ráda,že jsi to uvedla na pravou míru.Pořád mi nešlo do hlavy,že ti to jde a já nic.
Když jsem příspěvek s gifem vložila na toto forum,vše bylo OK ,hýbalo se to a bylo jak má být.A druhý den jsem koukala jak blázen,se mi tam objevila ta zákazová značka.Moc děkuji. :-D Jen nevím co znamená linkovat.Myslíš tím kopírovat adresu z adresního řádku s vložením IMG?Mohla by si, prosím,popsat jednoduchý postup?Prosím,prosím, smutně koukám. :-D}}}
Pavlínka, ak skopíruješ URL gifu z neny a vložíš tu, tak linkuješ. Udávaš link na daný gif. To sa nesmie na nene, zaťažuje to server.
Ale máš tam napísané, že kopírovať môžeš. Takže skopíruješ URL gifu a vložíš niekde na net. Stamotiaľ už si môžeš linkovať, teda vkladať adresu tu. Ja na gify ale aj iné obrázky používam www.photobucket.com. Mám tam založený účet. Ale takýchto úložísk je veľa.
Pája S
|23. 5. 2009 12:22
{{{J.Tereza napsal:
{{{Pája S napsal:
Vložila jsem příspěvky s gify a místo nich se objevila značka zákazu.Jsem ty příspěvky dnes vymazala.Ale možná je to jen z těch stránek, ze kterých jsem čerpala,pravděpodobně autorská práva.}}}
Pavlínka, to, čo si uviedla, je práve tá stránka, ktorú som odporučila Mirke. A ten znak sa ti neobjavil preto, že tu sú gify zakázané, veď ja tu dávam len gify. Inak by sa to nehýbalo.
Je to proste z toho dôvodu, na ktorý som mirku upozornila : z neny sa NESMIE LINKOVAŤ !!!! Môžeš gify sťahovať, ale nie LINKOVAŤ !!!! Je tam aj upozornenie na túto skutočnosť.
Inak, z neny môžete kľudne sťahovať gify. Sú OK. :-D}}}
Jé,Teri,to jsem ráda,že jsi to uvedla na pravou míru.Pořád mi nešlo do hlavy,že ti to jde a já nic.
Když jsem příspěvek s gifem vložila na toto forum,vše bylo OK ,hýbalo se to a bylo jak má být.A druhý den jsem koukala jak blázen,se mi tam objevila ta zákazová značka.Moc děkuji. :-D Jen nevím co znamená linkovat.Myslíš tím kopírovat adresu z adresního řádku s vložením IMG?Mohla by si, prosím,popsat jednoduchý postup?Prosím,prosím, smutně koukám. :-D
J.Tereza
|23. 5. 2009 07:03
slniečko už dávno vstalo
a ty ešte spíš,
či sa nehanbíš ???
Tak vstávať, rozpohybovať sa !!!!!!!!!! a hajde do práce
J.Tereza
|22. 5. 2009 20:22
{{{Pája S napsal:
Inak, z neny môžete kľudne sťahovať gify. Sú OK. :-D
Severová Miroslava
|22. 5. 2009 14:26
{{{Pája S napsal:
Vložila jsem příspěvky s gify a místo nich se objevila značka zákazu.Jsem ty příspěvky dnes vymazala.Ale možná je to jen z těch stránek, ze kterých jsem čerpala,pravděpodobně autorská práva.}}}A mě se zase objevilo- že jestli důvěřuji, tak ať si stáhnu nějaký prohlížeč , radši nic neprověřenýho nestahuji ;-) ;-)Ale když si zadáš do Google - pohlednice-animace-, tak i tam se Ti objeví různé animované obrázky, já je ale neumím stáhnout sem už otevřené :'( :'( jen přepsat odkaz, no prostě trdlo
Pája S
|22. 5. 2009 14:04
Jen pro ukázku :
Pája S
|22. 5. 2009 14:02
Vložila jsem příspěvky s gify a místo nich se objevila značka zákazu.Jsem ty příspěvky dnes vymazala.Ale možná je to jen z těch stránek, ze kterých jsem čerpala,pravděpodobně autorská práva.
J.Tereza
|22. 5. 2009 12:16
Klárika, na gify cez vyhľadávač, alebo si klikni http://www.gify.nou.cz/
ale pozor, nesmieš linkovať, len sťahovať.