• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Jen tak
  • Dobré ráno

Dobré ráno

• recepty73 | 18. 7. 2009 19:55

Tak jsem včera nestačil zírat na srážkoměr :-S První přívalák přinesl 63 litrů na metr.Druhý přišel ve dvě ráno a napršelo 41 litrů na metr.Co nebylo přišroubované nebo přibité se dávalo do pohybu :-S .I bazén přetékal :-S .Náš pes z toho byl tak hotovej,že prochrněl celý den.Synátor to také přežil bez újmy :-)) -sláva A díky tomu,že stále mrholí,tak jsem dnešek celý prolenošil.Stejně se zahrada musí dát do pořádku až trochu oschne... .Ani v kuchyni jsem nebyl akční.Vlastně jo,loupal jsem brambory.Zbytek mladej zvládnul sám.Dělal pangase,tvarohový dezert... .Ani kuchyň nelehla popelem.S těma bramborama jsem se sám nabídl ;-) ,zaprvé by se mu to s bolavým prostředníčkem blbě dělalo,a za druhé,kdyby byli se ségrou na jednom fleku,tak bych jel asi znova na chíru :-! .O nádobí se podělili-ale šou to byla :-! . ...a hele,vylejzá puchejř :-)) ,hurá-sluníčo... Mějte se všichni :-)) :-)) fajn.Jiří

• Apina Hrbek | 18. 7. 2009 15:47

{{{MirkaSev napsal: {{{Apina Hrbek napsal: Mirko, to mas uplnou pravdu, clovek vzdy touzi po tom co nema, v tomto pripade dest. Tehdy tady lilo denne po dobu ctyr tydnu a ja touzila po teple. Ale ted uz asi deset dni nesprchlo a tak bych si zase prala dest. Idealne by melo byt pres den krasne, pres noc by melo sprchnout aby se vse pekne zalilo a vzduch se ochladil a vycistil. :-))}}} to věřím, to by se líbilo všem v noci deštík a ve dne sluníčko :-)) :-)) u nás od 11 hod. prší a už jsem z toho celá nesvá - všechno prádlo vyžehlila, koukla na film na DVD, teď jsem tady a co dál den je ještě mladý :-! :-!}}} Mirko, tady u nas na vychodnim pobrezi typicke letni pocasi je velice vlhke a horke, skoro jako v tropech. Dny byvaji nadherne slunecne, ale vlhkost vzduchu je casto 80% a vyssi. Ale normalne moc neprsi, jen je stale vlhko. Prvni rok kdy jsme sem prisli, me pres leto splesnivela kozena kabelka a mokasiny. Pradlo se musi susit v susicce, jinak by vubec neuschlo. Vlhky rucnik po ranni sprse je mokry jeste vecer. Vecer clovek leze do postele a ma dojem, ze postel je vlhka a asi je. Musim se priznat, ze jsem si na toto pocasi nezvykla ani po 27 letech. Na druhe strane toto pocasi bylo dobry trening na vyslapy v Amazonskem pralese kde je vedro a hlavne vlhko jeste vetsi.

• MirkaSev | 18. 7. 2009 15:26

{{{Apina Hrbek napsal: Mirko, to mas uplnou pravdu, clovek vzdy touzi po tom co nema, v tomto pripade dest. Tehdy tady lilo denne po dobu ctyr tydnu a ja touzila po teple. Ale ted uz asi deset dni nesprchlo a tak bych si zase prala dest. Idealne by melo byt pres den krasne, pres noc by melo sprchnout aby se vse pekne zalilo a vzduch se ochladil a vycistil. :-))}}} to věřím, to by se líbilo všem v noci deštík a ve dne sluníčko :-)) :-)) u nás od 11 hod. prší a už jsem z toho celá nesvá - všechno prádlo vyžehlila, koukla na film na DVD, teď jsem tady a co dál den je ještě mladý :-! :-!

• Apina Hrbek | 17. 7. 2009 22:06

Klarko, ja taky preferuji zimu, jako ty si myslim, ze clovek muze lepe prizpusobit. Navic miluji prochazku kdyz je venku "stiplavo", cloveku se trochu kouri od pusy... to se to pak slape. A po takovem vyslapu jak pak chutna doma kaficko ci sklenicka vina. Ale hlavne v tom vedru se spatne dela na zahrade i doma. Stejne nic nezmenime, jake pocasi bude takove musime prijmout ale muzeme doufat, ze budeme mit krasny weekend. :-P :-P :-P

• Klára K. | 17. 7. 2009 21:53

Api, asi máme rovnaké myšlienky. Já tiež vždy vravím, že prečo nemôže prísť cez noc krásny tichý dážď a cez deň, nech je pekne. Nemôžem si pomôcť, ale mám pocit, že toho tepla,tak silného, mám už do konca života dosť. Vždy hovorím, že zato mám rada zimu, lebo proti nej sa dá, veľa spraviť: obliecť, prikúriť,atd. Keď je takto horko akoteraz, človek je úplne bezmocný.Keby som si vyzliekla zo siedmích koží,šesť, /hovorí sa, že ich náne sedem/ aj tak sa neschladím. Ale, ako sa hovorí: človek mieni, Pán Boh mení, a my sa musíme uspokojiť s tým čo príroda akurát si zmyslí. Tak ahoj a krásny víkend. Klára

• Apina Hrbek | 17. 7. 2009 21:27

Mirko, to mas uplnou pravdu, clovek vzdy touzi po tom co nema, v tomto pripade dest. Tehdy tady lilo denne po dobu ctyr tydnu a ja touzila po teple. Ale ted uz asi deset dni nesprchlo a tak bych si zase prala dest. Idealne by melo byt pres den krasne, pres noc by melo sprchnout aby se vse pekne zalilo a vzduch se ochladil a vycistil. :-))

• MirkaSev | 17. 7. 2009 21:03

{{{Apina Hrbek napsal: Jiri, vas kluk taky prijde k rozumu. Rikal jsi, ze je v osme tride, jestli se nemylim. To neni snadna doba jak pro mladez tak pro jejich rodice, ale jednou to prejde. Starneme nejen my ale i nase deti a jak starnou, my se v jejich ocich stavame moudrejsimi. Takze to chce jen vydrzet, mit pevne nervy a neztracet nadeji. :-D Co ja bych dala za trochu deste, tady je vedro a vlhko, slunce prazi a venku je na padnuti. A doma taky a ja to uz nevydrzela a zapnula jsem klimatizaci. A takhle bude do poloviny zari, jak ja se tesim na snih a zimu, nemohu ani rici. ;-)}}} api, vzpomeň si jak je to dlouho co jsi "brečela" ať už konečně přestane pršet a je teplo prostě vždycky chceme něco jinýho, než je :-)) :-))

• Apina Hrbek | 17. 7. 2009 20:00

Jiri, vas kluk taky prijde k rozumu. Rikal jsi, ze je v osme tride, jestli se nemylim. To neni snadna doba jak pro mladez tak pro jejich rodice, ale jednou to prejde. Starneme nejen my ale i nase deti a jak starnou, my se v jejich ocich stavame moudrejsimi. Takze to chce jen vydrzet, mit pevne nervy a neztracet nadeji. :-D Co ja bych dala za trochu deste, tady je vedro a vlhko, slunce prazi a venku je na padnuti. A doma taky a ja to uz nevydrzela a zapnula jsem klimatizaci. A takhle bude do poloviny zari, jak ja se tesim na snih a zimu, nemohu ani rici. ;-)

• recepty73 | 17. 7. 2009 19:07

Ahoj všem! Api,tvůj syn má zcela jistě v hlavě věci srovnané.To Ti může být útěchou. Já tvrdím,že až dostane rozum ten náš,tak já ho radostí ztratím ;-) .A to si se mnou teprve užijete,děvčata ;-) . U nás je zrovna průtrž:voda,hromy,blesky,kroupy...a na brzský konec to nevypadá :-\ .Mladej je pochopitelně někde v trapu Manželka jen rezignovaně pronesla:,,Doufám,že do něj nepraští blesk!,,...Jiří

• Apina Hrbek | 17. 7. 2009 16:31

{{{Blikni napsal: Smím vědět, paní Apino, kde se váš syn vlastně nachází? Kdepak potkává krokodýly, leopardy apod.? Pokud jsem moc zvědavá, tak nemusíte odpovídat. Ale fakt by mě to zajímalo. Každopádně asi bych měla taky strach, ale člověk přivykne ledasčemu, že?}}} Nas syn uci genetiku na universite v Puerto Rico, tam travi tak polovinu roku a zbytek casu travi v Brazilii, kde pracuje na universite. Jeho prace je uzce spojena s Amazonskym pralesem. Behem postgradualnich studii a pak nekolik nasledujicich roku cestoval po Africe, Jizni Americe, Australii, Novem Zelandu a buh vi kde jeste. Tyto cesty byly vzdy do opustenych mist, do lesu, roklin atd. Behem poslednich roku se jeho cesty vicemene omezily na Jizni Ameriku, ale tam se “toula” po pralese a sbira geneticke vzorky kajmanu, ryb, opic atd.

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 17
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

Poslední sledované recepty

140
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
65
Roláda s mletým masem a zeleninou
Roláda s mletým masem a…
62
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
62
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
60
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou
Kuřecí miso polévka s…

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Mimibazar Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

• Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Jen tak
  • Dobré ráno

• © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact