{{{J.Tereza napsal:
Dobré ráno, včera sme začali rozcvičkami, dnes nezabudneme na svojich miláčikov : mačičky, myšičky, všičky...a samozrejme aj tých psíkov :-D
Samozrejme, to cvičenie ostáva :-D :-D :-D
}}}
:-D :-D :-D :-D všičky jo? :-D :-D :-D Ty mne chceš zabít,viď? :-)) :-)) Jo a pes to spolehlivě plní, akorát panička nestačí dobíhat. :-)) :-))
J.Tereza
|13. 5. 2009 14:01
{{{Severová Miroslava napsal:
Zacvičme si s dětmi :-)) :-))
http://michaela3.txt.cz/fotoalbum/4451/deti-cvici/}}}
Mirka, ďakujem za výpomoc, len aby si niekto to cvičenie vzal k srdcu. :-D :-D
Severová Miroslava
|13. 5. 2009 10:13
Zacvičme si s dětmi :-)) :-))
http://michaela3.txt.cz/fotoalbum/4451/deti-cvici/
J.Tereza
|13. 5. 2009 07:08
Dobré ráno, včera sme začali rozcvičkami, dnes nezabudneme na svojich miláčikov : mačičky, myšičky, všičky...a samozrejme aj tých psíkov :-D
Samozrejme, to cvičenie ostáva :-D :-D :-D
Pája S
|12. 5. 2009 21:24
:-)) :-)) :-)) :-)) Teri,trochu pozdě, je už večer,tak to se rozcvičovat už ani nebudu,leda běh kolem baráku se psem.A dopoledne kmitám v práci,takže až někdy jindy jo? :-)) :-)) :-))
Teri, a neprovokuj s těmi gifi Proč?Protože mě to nejde. :-X :-D A nebo radši jo,se zasmějem. :-)) :-))
Jiří,tomu se říká smůla.Snad se to mladému dobře zhojí a bude moci znovu na kolo.Už si dá určitě pozor. ;-)
recepty73
|12. 5. 2009 07:57
Sportem k trvalé invaliditě :-))
Můj táta šel po X letech s kamarády na sportovní den a vyhodil si rameno :-\ .
Sestra byla loni na boulingu a dopadla stejně s kolenem :-\ :v jejím případě si ale myslím,že to s ,,babama,, ;-) přehnala po té tekuté ;-) stránce.
Já se nalítám za celý den myslím si dost,ale každé ráno si svých pár cviků na hnuté ploténky :'( udělám ještě v posteli.Nevím jestli to k něčemu je,protože mi vždy rupne v zádech,když to nejmíň potřebuji :-X -zákon schválnosti funguje dokonale
Kdybych měl nutit do rozcviček své nejbližší-mám trvalé bydliště pod mostem a v kapse přihlášku do blázince.Pohyb mají rádi všichni,ale každý podle svého.Hlavně ne hned po ránu :-S .
Náš mladej si o víkendu šel zajezdit na kole po přilehlých vesničkách,a teď každý den dochází na chirurgii.Proč Protože mu asi kilometr od domova upadl chránič řetězu-vracet se mu nechtělo-tak jel dál.A opět zákon zafungoval znamenitě Smekla se mu noha a o ocelový kotouč,za kterým je řetěz si doslova nakrojil lýtko :-S .Domů ho někdo dovezl....Na chirurgii přišili co ,,viselo,zbytek snad doroste... :-!
Co myslíte,že řekl Máma nadávala na stále roztrhané nohavice :-X ,tentokrát to alespoň nemusela zašívat ona No není na zabití ;-) Mějte se a nepřežeňte to!Letím vydělávat ;-) Jiří
Simča S.
|12. 5. 2009 07:44
Tedy mě tak bolí koleno, že těch 14 pater, která mám zatím za sebou beru místo té rozcvičky.....
Ale jinak venku je krásně, ptáci tam křičí - beru kolo a jdu se projet....
S.
J.Tereza
|12. 5. 2009 07:21
Dobré ráno všetkým a začnite rozcvičkou, treba sa rozpohybovať, bude vám lepšie tráviť, a potom viac chutiť a budete musieť viac variť :-D :-D :-D