Dobré ráno děvčata!
Nohy protažené,ruce a záda také,ale s mozečkem je to těžší :-X .Když jsem zkouknul nové komentáře k receptům,tak se mi mozkové závity začaly přehřívat :-! .Je to smutné-aspoň tak to na mě působí :'( .Jiří
Nebyl by tam Terezko nějaký hezký povzbuzovák?Jako u doktora.Jak se dávají obrázky dětem,třeba za injekci.
J.Tereza
|2. 6. 2009 07:12
{{{mnezlakova napsal:
Terezko!Jak dopadl výlet?}}}
Výborne, ďakujem za opýtanie. Vyhli sme sa dažďu, bolo síce chladnejšie, ale celý deň nám svietilo slnko. Guláš bol výborný. Takže deti mali zážitok :-D :-D :-D
mnezlakova
|1. 6. 2009 16:19
Terezko!Jak dopadl výlet?
J.Tereza
|30. 5. 2009 11:18
{{{Jana Pá. napsal:
Terezko a jak mám cvičit "hlavičku - jako mozeček"?, stačí ležet a přemýšlet přímo "bednou na krku" nebo máš jiný "receptík" ? :-)) :-S}}}
Mozoček si Janka precvičíš večer
Jana Pá.
|30. 5. 2009 09:41
Terezko a jak mám cvičit "hlavičku - jako mozeček"?, stačí ležet a přemýšlet přímo "bednou na krku" nebo máš jiný "receptík" ? :-)) :-S
J.Tereza
|30. 5. 2009 08:08
Dobré ráno všetkým :-D :-D :-D Dnes sa bude cvičiť rukami a Jiříček nohami
Klára K.
|29. 5. 2009 15:28
Mirka, ďakujem, je to milá stránka. Klára
mnezlakova
|29. 5. 2009 13:49
Hlídat 60 dětí,to chce pořádnou porci zmzrzky :-)) Obvzlášť jestli s nimi cloumá puberta :-)) Hodně štěstí
Severová Miroslava
|29. 5. 2009 07:42
{{{Klára K. napsal:
Mirka, len nepovedz, že Tebe to nechýba! Určite ano. Já keby som bola taká zbehlá ako Terezka, tiež by som sa o to pokúsila ale žiaľ :-\ :-\ :-\ :-\ Klára}}}To víš, Klárko, že se ráda pobavím a zasměji
http://home.tiscali.cz/cz753210/
Klára K.
|28. 5. 2009 22:11
Terezka, aj keď som rada, že sa schladilo, za to vám prajem aby sa výlet vydaril a nech vás počasie nezaskočí. Klára