Dobré ráno děvčata! :-)) :-)) :-))
Kdepak se všechny touláte? :'( :-S ;-)
Hezký den všem :-)) :-)) :-)) Jiří
recepty73
|5. 6. 2009 09:24
{{{J.Tereza napsal:
Tak ahoooj :-D :-D :-D
Nevyhovárať sa, prší, neprší, treba na sebe makať }}}
Makám,makám .V rámci pudu sebezáchovy-abych nezmrzl :-)) .
Vím,že má Terezka raději zimu,ale tohle je poněkud moc.Já se klidně přiobléknu,ale svetry na rajské,okurky,papriky...bohužel nevlastním :'( ;-) .Jiří
Pája S
|3. 6. 2009 19:31
{{{Ladia napsal:
{{{mnezlakova napsal:
Zdravím všechny :-)) !Nejhorší na tom je,že se do takových nevěcných debat většinou pouští ti staří mazáci(čky) :-\ ,kteří jsou už s pravidly dostatečně sžilí :'(.Hlavně,že ostatním kážou vodu.... :'( .Poslední dobou mě to také spíš nadzvedne,než potěší :'( .Říkám si,že mi Pája bere slova od úst-s těmi Kovářovci....Hezký den všem! :-))}}}
Nevěcné debaty tu byly odjakživa, občas vedly i k věcným :-)) :-))
Máte-li cokoliv k novým správcům, tak jim to napište, hlavu vám jistě neutrhnou ;-)}}}
Už se stalo,uvidíme co oni na to.
J.Tereza
|3. 6. 2009 19:30
Tak ahoooj :-D :-D :-D
Nevyhovárať sa, prší, neprší, treba na sebe makať
Ladia
|3. 6. 2009 17:50
{{{mnezlakova napsal:
Zdravím všechny :-)) !Nejhorší na tom je,že se do takových nevěcných debat většinou pouští ti staří mazáci(čky) :-\ ,kteří jsou už s pravidly dostatečně sžilí :'(.Hlavně,že ostatním kážou vodu.... :'( .Poslední dobou mě to také spíš nadzvedne,než potěší :'( .Říkám si,že mi Pája bere slova od úst-s těmi Kovářovci....Hezký den všem! :-))}}}
Nevěcné debaty tu byly odjakživa, občas vedly i k věcným :-)) :-))
Máte-li cokoliv k novým správcům, tak jim to napište, hlavu vám jistě neutrhnou ;-)
mnezlakova
|3. 6. 2009 11:51
Zdravím všechny :-)) !Nejhorší na tom je,že se do takových nevěcných debat většinou pouští ti staří mazáci(čky) :-\ ,kteří jsou už s pravidly dostatečně sžilí :'(.Hlavně,že ostatním kážou vodu.... :'( .Poslední dobou mě to také spíš nadzvedne,než potěší :'( .Říkám si,že mi Pája bere slova od úst-s těmi Kovářovci....Hezký den všem! :-))
Pája S
|2. 6. 2009 19:40
Lidi,moje řeč. :-( Já už delší dobu ani na komentáře nereaguji.Leda napíšu,jak mi chutnalo a tak.Sporadicky.Teď co se tam děje,je tedy fakt vrchol.Nejsem žádný moralista,hodně toleruji,ale ty vulgarity,to je síla tedy. :-! To by Kováříčkům určitě neuniklo.
Jana Pá.
|2. 6. 2009 15:01
Apinko, že je to takové - nějaké - onaké - ? :-! Třeba se to zlepší :-D Já jsem tomu rozuměla i bez háčků :-P Tak přeji hezký den a ještě lepší komentáře a diskuze k receptům a nebo i jinak, mějte se všichni fajn :-P :-P
Apina Hrbek
|2. 6. 2009 14:16
:-( Souhlasim jak s Jirim tak s Janou Pa. I na me v poslednich dnech komentare na Receptech pusobi divne. Nejak to ztratilo smrnc (budete tomu rozumet bez hacku a carek? 8-) ). Ackoliv nemam rada kontraverse, zacina mi chybet dynamicka debata o necem podstatnem.
Jana Pá.
|2. 6. 2009 12:57
Jiří - "že-by" ? to tak působilo i např. na mou osobu :-S Asi jo :-))