Jablka a hrušky pokrájíme na kousky. Smícháme med, sůl a citronovou šťávu. Pokrájené ovoce přelijeme šťávou, necháme vychladit a podáváme na listu salátu. Do šťávy můžeme přidat trošku čerstvě nastrouhaného zázvoru.
Dá mi to víc práce než kousat jablko nebo hrušku, ale aspoň dostanu do dětí čerstvé ovoce.
Monča
|24. 10. 2011 18:34
Salát podle našeho gusta, dobře ochucený a naučila jsem ho jíst rodinku místo chipsů u televize. Dělám ho každý víkend mísu a ani návštěva jím nepohrdne.
Ráďa
|18. 5. 2011 20:52
Náš milovaný salátek :-* . Děláme ho od podzimu do jara, z vlastních zdrojů. Doporučuji natrhaný list salátu zamíchat i do ovoce, výborné, 1******* :-*