• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Gnocchi jako halušky
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi jako halušky

autor: heeduss
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení gnocchi
    • 1
      sklenice sterilované zelí
    • špek
    • 300
      g uzené maso
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks cibule
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Špek pokrájíme na drobné kousky a dáme do kastrůlku. Jakmile špek zesklovatí, přidáme k němu najemno nakrájenou cibulku a rovněž mícháme do zesklovatění. Poté přidáme na jemno nakrájené uzené maso a smažíme dokud se maso mírně neopeče a cibule a špek nezezlátnou. Poté k tomu přidáme pokrájené sterilované zelí i s nálevem, kmín, pepř a sůl, přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka.
2
Až bude zelí „skoro“ měkké, připravíme si vedle do hrnce studenou vodu. Mírně ji osolíme a počkáme až bude vroucí a přidáme gnocchi. Až gnocchi vyplavou na povrch, je hotovo...Gnocchi scedíme, vyklopíme do zapékací mísy, do nich dáme připravené zelí a důkladně zamícháme. Posypeme strouhaným sýrem a zhruba 15 minut zapékáme v předem vyhřáté troubě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gnocchi

Gnocchi

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tanadas | 22. 4. 2013 10:55

    Rychle a dobre, jen je priste nebudu zapekat a vynecham syr.

  • pepibubu | 17. 2. 2012 10:58

    SUPER nápad!!!!

  • Eva | 11. 11. 2011 09:06

    Je to super, ale nazapíkala jsem to

  • Ladia
    Ladia | 18. 10. 2010 12:13

    Tohle dělávám, nedávám zelí a sypu brynzou nebo balkánským sýrem

  • recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 11:57

    Přidal jsem foto,kde je pokrm bez toho,aby se zapékal se sýrem a je to luxus :-))

  • recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 11:43

    ...zdá se mi,že sýr už by tam být nemusel :-\ ,nač rušit už tak dobrou chuť...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Gnocchi
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Gnocchi Kmín Pepř mletý Špek Sterilované zelí Sůl Sýr Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Uhlířské špagety

Uhlířské špagety

Karbanátky z filé

Karbanátky z filé

Benediktinská vejce

Benediktinská vejce

Gyros s tzatziky

Gyros s tzatziky

Nejlepší horká čokoláda II. - méně sladká verze při nedostatku čokolády!

Nejlepší horká čokoláda II. - méně…

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Steak Chateaubriand

Steak Chateaubriand

Kokosové řezy - krémové s polevou

Kokosové řezy - krémové s polevou

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

137
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
43
Houbové měšce s rýží nebo s brambory
Houbové měšce s rýží…
26
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
26
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
23
Francouzský dresing
Francouzský dresing

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Miliardář Chlad o investicích do žen: Prsa za miliony!

Miliardář Chlad o investicích do žen: Prsa za miliony!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Gnocchi
Gnocchi
Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Gnocchi alla casa
Gnocchi alla casa
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
  • Recepty.cz
  • Gnocchi jako halušky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact