Salát očistíme a natrháme na kousky. Jablka a žampiony nakrájíme na plátky a pokapeme šťávou. Cibuli nasekáme na jemno a vše přidáme k salátu a jemně promícháme. Játra nakrájíme na plátky, obalíme v mouce a na másle opečeme. Necháme vychladnout a přidáme k salátu.
2
Na marinádu smícháme ocet, sůl, pepř, cukr a olej. Vmícháme kompot a nalejeme na salát.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Jarčušková
|9. 3. 2007 13:23
Pán Karol, mám veľmi rada šaláty, rada aj experimentujem a miešam podľa okolností ( čo je doma ) aj chuti. Šaláty sú jedlo, ktoré keď sa aj pekne upraví na misu, vyhovie aj gurmánom, a keď sa tam vyskytne mäsíčko, vyzerá to dobre aj na slávnostnej tabuli.
Karel Karel
|8. 3. 2007 23:37
.. nechci se opakovat paní Terezo, ale přijde mi, že máte ne-li stejné, tak aspoň podobné chutě jako já...prostě další mňamka