• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Zapečený pangasius
Napište svůj komentář k receptu

Zapečený pangasius

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 33
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečený pangasius
Zapečený pangasius
Zapečený pangasius
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pangasius filety
    • koření na ryby
    • mouka
    • olej
  • Omáčka
    • mrkev
    • petržel
    • vejce
    • tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Filety po rozmražení posypeme kořením a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji je nejprve zprudka a pak na mírném ohni opékáme dozlatova.
2
Zeleninu a sýr nastrouháme, spojíme vajíčkem. Filety naskládáme na pekáč a "napatláme" na ně majdu. Dáme zapéct pod gril.
3
Výborné jsou k tomu brambory, ale když se mě nechce je vařit, jím rybu jenom s troškou tatarky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

Zapečený pangasius II.

Zapečený pangasius II.

Smažený pangasius trochu netradičně

Smažený pangasius trochu netradičně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Skrblik | 15. 12. 2015 21:29

    Dalsi z dobrych ale nedotazenych receptu, opravdu nechapu, proc nenapisete kolik ceho, na kolik stupnu, pripadne jak dlouho.Takoveto stranky urcite nenavstevuji pouze ti kteri "vedi" a uz vubec nechapu dalsi prispevatele kteri sem pisi a rozplyvaji se nad tim jak se jim to povedlo, proc to neobjasni, kdyz pisatel se k tomu nema. Jsem zacatecnik a postupoval jsem takto : mel jsem dva filety, na obalu psali ze cista hmotnost 240g.Na to jsem pouzil hladkou mouku, tretinu male mrkve, cca pulku male petrzele, pulku platku z velkeho celeru, jedno vejce a dva strouzky cinskeho(slabsiho cesneku).K dispozici jsem mel pouze platkovy syr 30%, tak jsem nastrouhal cca pulku z 100g baleni. Na panvy jsem rozpalil olej na maximum na nejvetsim horaku, takto naprudko jsem to opekl z obou stran, ve chvili kdy to zaclo chytat zlatavou barvu tak jsem to stahl cca na pulku az 3/4 a dopekl do zlatova.troubu jsem dal na gryl a rozehral na 175°, v ni jsem to nechal 10min, pote jsem zvysil na 200° a nechal dalsi 4min.Vysledek me mile prekvapil, bylo to k jidlu a bylo to dobre.Pri opekani na panvy jsem jeste zkusil opeci platek celeru potreny rozetrenym cesnekem a jako doplnek se to osvedcilo. Vareni zdar a piste recepty poradne ;-)

  • Michaela | 30. 3. 2015 12:39

    Opravdu vynikajici

  • Lupetto | 12. 11. 2014 14:20

    Fakt super recept ;-). Dělala jsem to takhle poprvé a už nikdy nebudu dělat jinak!!!! Díky moc za inspiraci a ať se daří :-P

  • marktea | 6. 8. 2014 12:51

    priste davejte aj stupne a na kolik se to dela O:-) O:-) O:-) O:-)

  • slay3r_cs*** | 27. 8. 2013 14:15

    Dnes jsem to zkoušel uvařit a byl jsem mile překvapen. Udělal jsem pangase a na zkoušku vepřové a dokonalost obojího...

  • Anetka | 31. 7. 2012 11:03

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • Nora | 21. 6. 2012 13:48

    Naprosto PERFEKTNI recept!! Velice dekuji za nej, mazel i ja spolu s malým synkem jsme si toto jídlo doslova zamilovali... Jednoduche, rychle, zdrave a hlavne naprosto vynikajici!!! vyslodek prekvapil celou rodinu, na prvni pohled tento recept nevypada tak chutne, ale kombinace surovin je neprekobatelna..

  • Simona Sek.
    Simona Sek. | 1. 11. 2011 07:54

    Výborné, moc děkuji za recept. Trochu jsem se bála té zeleniny, ale je to fakt moc dobré, už jsem dělala několikrát, je to jeden z mála receptů, kdy sním rybu a nevadí mi:)

  • Boka | 2. 4. 2011 11:12

    zeleninu dáváte povařenou nebo ne ? jak dlouho zapékáte a na kolik stupňů?

  • Daniela Barvínková | 21. 3. 2011 21:09

    :-) Moc nám všem doma chutnalo :) trochu se ztratila chuť té ryby, ale mně to nevadilo, jistě zopakujeme.

  • MartikK
    MartikK | 12. 3. 2011 14:52

    Docela dobré, jen jsem to přehnala s mrkví, takže to bylo až moc sladké. Ale prcek si pomlaskával :))) Příště dám více petržele a případně ještě celer.

  • Eva1 | 9. 3. 2011 22:47

    Prosím o přiřazení fota. Děkuji ;-)

  • marcela | 6. 1. 2011 09:10

    dobre

  • Anna | 17. 10. 2010 23:08

    Dnes jsem pangase udělala k obědu, k mrkvi jsem nastrouhala celer,příloha šťouchané brambory ,nemělo to chybu dík za výborný recept. <

  • Irča Š. | 16. 10. 2010 15:56

    asi takto :)..nikdy jsem ryby odmalička nejedla,jelikož mi tak smrdí,že je prostě nepozřu.jsem po porodu a nabrala jsem hoodně kil a proto jsem se rozhodla zkusit ryby jíst jakožto zdravé a dietní jídlo.Udělala jsem tento recept a absolutně jsem rybu nevnímala.Manžel,ten se jen olizoval a co teprve za studena,to je tedy taky mňamka.Zeleninu jsem dala na co jsem přišla(kukuřice,hrášek,mrkev,cibulky,žampiony) a prostě vynikající.

  • Eva1 | 14. 10. 2010 23:19

    Rychlá lehká večeře se spoustou možností obměny.

  • D@r!nk@ | 11. 10. 2010 16:14

    :-) Tak to jsme si dnes móóóc pochutnali. Já jsem dala zeleninu mraženou s kukuřicí. Nemělo to chybu!!! Děkuji za tip. ;-)

  • Marie Šindelová | 22. 9. 2009 07:04

    Tohle je recept na 1.A těch možností,stačí jen otevřít ledničku.Brzy zopakuji.

  • Helena Davídková | 29. 4. 2009 19:30

    Inspirovala jsem se tímto receptem a výsledek byl prostě báječný. Jen jsem pangase nesmažila na oleji, ale upekla "na sucho" v troubě, navrch jsem místo mrkve a petržele dala kukuřici a žampiony. Jinak postup stejný. Myslím, že recept má mnoho obměn, ale všechny budou super. Díky za tip :o)

  • Markéta Henychová | 22. 2. 2009 09:15

    výborné, u nás oblíbená ryba, manžel si pochutnal

  • jana Hnyková | 15. 12. 2008 10:31

    Včera jsme měli takto upraveného pangase k obědu a byla to mňamka!! určitě brzy zase uděláme, je to rychlé, jednoduché....prostě výborné!!

  • martina kunstová | 16. 11. 2008 22:59

    Takto upravený pangasius chutnal i mým dětem - a to je co říct, protože dostat do nich rybu je nadlidský výkon.

  • Naďa Lhotáková | 1. 3. 2008 18:01

    Dávám za 1 !!!!

  • Eva Přecechtělová | 27. 1. 2008 17:44

    Ryby u nás nepatří mezi nejoblíbenější jídlo, ale občas se musí zařadit do jídelníčku. Tento recept zřejmě bude vyjímka, protože byl nejen chutný,ale i jednoduchý a rychlý. Hodnotím 1.

  • Eva Přecechtělová | 27. 1. 2008 17:43

    Ryby u nás nepatří mezi nejoblíbenější jídlo, ale občas se musí zařadit do jídelníčku. Tento recept zřejmě bude vyjímka, protože byl nejen chutný,ale i jednoduchý a rychlý. Hodnotím 1.

  • Jana | 22. 1. 2008 07:34

    Souhlasím s paní Ivetou. Obyčejné filé už ani nekupuji.

  • Iveta Soralova | 17. 1. 2008 21:06

    Pangasius znám jinou rybu už nedělám.Ten rozdíl mezi pangasiem aobyčejným filé je propastný.Ať tuhle rybu uděláte na jakýkoli způsob bude to vynikající.

  • Jana Nesvadbová | 17. 1. 2008 16:29

    Konečně nějaký nový recept- alespoň pro mně- vypadá moc dobře a už z popisu voní, a vyzkouším. určitě bez brambor jen s tatarkou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Koření na ryby Mouka Mrkev Olej Pangasius Petržel Tvrdý sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mraky

Mraky

Kuře v kořenové zelenině

Kuře v kořenové zelenině

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Mléčná rýže se skořicí

Mléčná rýže se skořicí

Lasagne s masem a žampiony

Lasagne s masem a žampiony

Perník s jablky 2

Perník s jablky 2

Buchta z meruněk

Buchta z meruněk

Palačinkový Dort s ovocem

Palačinkový Dort s ovocem

Tzaziky

Tzaziky

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

110
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
82
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
78
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
76
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…
74
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Zapečený losos s chřestem
Zapečený losos s chřestem
Zapečený mangold s bramborem
Zapečený mangold s bramborem
Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým…
Zapečený pangasius II.
Zapečený pangasius II.
Zapečený pórek s parmskou šunkou
Zapečený pórek s parmskou šunkou
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
  • Recepty.cz
  • Zapečený pangasius
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact