• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Strakaté blondie
Napište svůj komentář k receptu

Strakaté blondie

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
4fotografie
Nahrát fotku
 

Jestliže milujte brownie, rozhodně musíte ochutnat i toto strakaté blondie z bílé čokolády. Recept podle časopisu F.O.O.D. je navíc ještě vyšperkovaný křupavým korpusem vespodu a náloží hořké čokolády s malinami navrchu.

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 130
      g hladká mouka + na vysypání
    • 0,25
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 80
      g čokoláda bílá
    • 20
      g čokoláda hořká
    • 150
      g třtinový cukr
    • 125
      g máslo změklé + na vymazání
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrst maliny lyofilizované
  • Korpus
    • 230
      g sušenky čokoládové (například Koka)
    • 60
      g máslo rozpuštěné + na formu

Postup přípravy receptu

1
Formu (20 x 20 cm) lehce vymažte máslem a vyložte pečicím papírem. Připravte korpus. Sušenky rozdrťte v mixéru nebo dejte do sáčku a rozválejte válečkem na drobky. V míse smíchejte drobky s rozpuštěným máslem, drobenku nasypte do formy a prsty nebo dnem sklenky upěchujte.

RADA: Máslo bez lednice

2
Troubu rozehřejte na 160 °C. Mouku promíchejte v míse s práškem do pečiva a solí. Ve vodní lázni rozpusťte bílou čokoládu a nechte lehce zchladnout. Hořkou čokoládu nasekejte.
3
V míse robotu vyšlehejte cukr se změklým máslem na hladký nadýchaný krém, postupně do něj zašlehejte vejce a poté vmíchejte rozpuštěnou bílou čokoládu. Nakonec přisypte mouku a už jen promíchejte, aby se suroviny spojily v těsto.

RADA: Jak na vajíčka přilepená k obalu

4
Těsto nalijte na korpus a navrch nasypte nasekanou hořkou čokoládu. Dejte do trouby a pečte 30 minut, koláč by měl být na povrchu pevný. Hotové blondie nechte zcela zchladnout. Poté krájejte na kostky a posypte rozdrcenými lyofilizovanými malinami.
5
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Třešňové blondies

Třešňové blondies

Čokoládové Brownies

Čokoládové Brownies

Čokoládové brownies

Čokoládové brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty FOOD
Pečení Mixování Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Hladká mouka Maliny Máslo Prášek do pečiva Sůl Sušenky Třtinový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní fazolová polévka

Pikantní fazolová polévka

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Nejjednodušší panenka

Nejjednodušší panenka

Bohaté řízky

Bohaté řízky

Vývar s rýžovými knedlíčky

Vývar s rýžovými knedlíčky

Pudinkovo-jablečné řezy

Pudinkovo-jablečné řezy

Kuře v hořčičné kari marinádě

Kuře v hořčičné kari marinádě

Košíčky s nutelovým krémem

Košíčky s nutelovým krémem

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

104
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
44
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
39
Klasické lečo
Klasické lečo
36
Virgin mojito
Virgin mojito
31
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Sticky toffee pudink aneb Datlový koláč s karamelovou omáčkou
Sticky toffee pudink aneb Datlový koláč…
Stracciatella
Stracciatella
Strakatá buchta
Strakatá buchta
Strakonický koláč
Strakonický koláč
Strašidýlka
Strašidýlka
Stravitelný dort, základní recept
Stravitelný dort, základní recept
  • Recepty.cz
  • Strakaté blondie
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact