• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory po švýcarsku
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené brambory po švýcarsku

autor: SIMONA
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené brambory po švýcarsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g uzené maso krkovice
    • 0,75
      kg brambory
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek
    • 100
      g eidam sýr
    • 1
      ks sádlo na vymazání

Postup přípravy receptu

1
Do vymazaného pekáče poklademe plátky brambor, osolíme, opepříme.
2
Přidáme kolečka cibule, nahrubo nasekaný česnek, uzené na kostky nakrájené, vrstvu strouhaného sýra, končíme vrstvou brambor.
3
Zakryté pečeme asi půl hodiny, poté odkryjeme, zalijeme šlehačkou a dopečeme dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí řízek po švýcarsku

Kuřecí řízek po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím zapečené

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Pejchová | 9. 5. 2008 10:38

    Simčo, naprosto vynikající bašta, díky !!! Dávám za jedna 1 !!!

  • tibor mesany | 3. 7. 2007 17:41

    bilo to moc k chuty

  • pavča | 8. 6. 2007 08:45

    Taky nám všem moooc chutnalo! Je to jednoduché a rychlé, určitě jsem je nedělala naposledy.

  • Martina S. | 2. 3. 2007 17:27

    Bylo to výborné, chutnalo celé rodině - a také úžasně rychlé. Dávám za jedna.

  • Jana | 6. 3. 2006 19:02

    Pani Simono,tak jsem vyzkoušela a davam za 1.Cele rodině moc chutnalo!!!!!

  • SIMONA VACLAVIKOVA | 2. 3. 2006 18:46

    peceme na 200'C půl hodiny a pak odkryté a zalité šlehačkou ještě další asi pulhodinu prostě dozlatova

  • Zdena Bencová | 28. 2. 2006 21:49

    Dělám něco podobného a je to moc dobrý.Zítra zkusím miluju rychlé recepty.Skvělá kombinace

  • Anonym | 28. 2. 2006 21:28

    Pri jake teplote prosim pecete, ze staci pul hodina?

  • Eva Furianová | 27. 2. 2006 23:57

    Simono, jednoduché rýchle a dobré.-))Dávam 1

  • Aneta Urbanová | 27. 2. 2006 19:59

    Moc dobré a chutnéSkvělé

  • SIMONA VACLAVIKOVA | 27. 2. 2006 17:50

    nesnažte se nahradit uzené nejakým salámem nebo párky nestojí to za to uzené pustí šťávu a dodá chuť

  • Lenka Zavřelová | 27. 2. 2006 17:26

    To zní tedy lákavě a celkem jednoduše, což je moc dobrá kombinace. Zkusím!

  • Jana Hluchníková | 27. 2. 2006 10:07

    Muže to být velka dobrota .Co nejdřiv vyzkoušim.:))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Eidam sýr Pepř mletý Sádlo Šlehačka Sůl Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr po břeclavsku

Kapr po břeclavsku

Nanukové řezy

Nanukové řezy

Ukrajinský boršč II.

Ukrajinský boršč II.

Andělská očka

Andělská očka

Řezy z mikrovlnky

Řezy z mikrovlnky

Ajťácké Chilli con carne

Ajťácké Chilli con carne

Bochánek - třený

Bochánek - třený

Perníkové muffiny (DUKAN)

Perníkové muffiny (DUKAN)

Těstoviny se špenátem

Těstoviny se špenátem

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

68
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
57
Tykvový kompot
Tykvový kompot
51
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
50
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
47
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka, roláda s jahodami a kokosový cheesecake
3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka,…
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k masu i na pizzu
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k…
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen na chroupání. Vyrobíte z nich pomazánku, pesto nebo mléko
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen…
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl dokonalý?
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho…
AHA.cz Mišík je minulost! Kubelková už do rodiny přivítala nového fešáka

Mišík je minulost! Kubelková už do rodiny přivítala nového fešáka

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory po švýcarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact