,,Uchvátil?!,,mě název i vzhled.A taky jsem hledal něco rychlého.Pohledy do talířů byly sice zoufalé,ale nic nezbylo,to svědčí o tom,že je to dobré!Jiří
Ingrid Poslušná
|18. 11. 2008 12:52
Právě jsme dojedli,bylo to rychlé a chutné,my jsme si pochutnali.:-)
JAN Černý
|16. 3. 2008 10:23
Kde je můj komentář
Jan Černý
|16. 3. 2008 10:21
Mě se to nelíbí a co to jako je za jméno?Doufám že tonení otrávené!!!!!!!!!!
Marsí
|7. 11. 2007 11:28
Ale prdlajs..barvu to má Lidko úžasnou...:-))) a je to vážně moc dobré..:-)
Lidka K.
|6. 11. 2007 22:34
Irčo, jsem Lidka i Lassienka :-). A obojí už dlouho.
Jarka O.
|6. 11. 2007 17:21
Irčo, to je tak. Autorka tohoto receptu prostě přispívá na oba weby a není sama:-))
Irča
|6. 11. 2007 15:04
Škoda že každej druhej recept je tady obšlehnutej z Labužníka, nebo naopak??
Martina Marťásek
|2. 11. 2007 19:28
Dani , tak já jsem viděla třeba v Globusu přímo krabí maso mražené - určitě je i v tyčinkách větší výběr , chce to jen mrknout na to složení . Recept přidejte - já je mám v oblibě , takže ráda vyzkouším nějakou novinku :-)
Jana Pátková
|2. 11. 2007 16:48
Danielko, tak já znám jenom ty jak píše Martina Marťásek,jsou z odřezků aljašské tresky,mám je v mrazáku a opravdu stály 20,-Kč.Takže to bude nějaká nahrážka-"takové to větší za málo peněz",ale recept přidejte, třeba nakoupíme i ten lepší sortiment a uděláme si baštu.Zdravím Jana.
Daniella O.
|2. 11. 2007 15:55
Martino,Jani,Petro,vazne se u nas nedaji sehnat opravdove krabi tycinky? Urcite by byly trochu drazsi,ale jsou vazne vyborne.Zrovna mam jedny pred sebou. Na obale je uvedeno,ze obsahuji pouze rybi olej,krabi maso,branborovy skrob,morskou sul,ryzove vino,kukuricny sirup a vajecne zloutky.Pribarveny jsou paprikou,rajcaty a karamelem.Maji vysoky obsah calcia a omega3 mastnych kyselin.Zadne konzervacni latky ,ci umela dochucovadla.Maji vysoky obsah proteinu a pusobi jako antioxidant.Omlouvam se za hloupy dotaz,ale chci vlozit par receptu,takze bych rada znala moznosti na nasem trhu.Dekuji.
Martina Marťásek
|1. 11. 2007 17:45
Jani , a z čeho myslíte , že jsou ty odřezky ??? ;-) Je to separované rybí maso , opravdu jen zbytky co zůstanou po úpravě rybího masa . Hmota je zahuštěná vaječnými bílky , škrobem a ochucená krabí příchutí , také oslazená a přibarvená , okořeněná . . . Asi bych to přirovnala k levným párkům - jen toho tuku tam bude podstatně méně - nicméně přesné složení výrobku si můžete přečíst na obalu :-)
Jana Pátková
|1. 11. 2007 16:30
Děvčata už si přesně nevzpomenu, ale četla jsem, že krabí tyčinky nejsou z filé ani tresky, je to něco pomletého, ale s rybím masem to nemá nic společného - asi odřezky, ale opravdu už přesně nevím, já jsem to používala na pomazánky, ale už to také nekupuji.Třeba Vám tato "radička" pomůže k orientaci.
Di
|1. 11. 2007 14:42
Petro, není to krabí maso, ale ochucené rybí filé.
Petra
|1. 11. 2007 13:00
Dobrý den, nechápu, jak tohle může někomu chutnat. Vařila jsem přesně podle receptu a půlku jsem toho spláchla do záchodu. Asi mi nejvíc vadila kombinace těstovin, špenátu a těch jedovatých umělých tyčinek. Vždyť co to může být za krabí maso, když ho koupíte a 20 korun jedno balení...
Jana Kutačová
|4. 11. 2006 12:47
Peti,surimi-neboli krabí tyčinky,jsou lisované hranolky z ryb(myslím,že z tresky) a upravené tak,aby to připomínalo krabí maso.:o)
Petra
|4. 11. 2006 11:08
mňam,vše co je s těstovinami, miluji...páč je to rychlé a velmi chutné...takže to určitě co nejdříve vyzkouším...jen nevím co to jsou surimi...=(
Lidka Kábrtová
|3. 11. 2006 14:42
Anonyme, mouka tu vůbec není:-). Těstoviny lze použít celozrnné a místo klasické smetany dát smetanu na vaření. Ale jinak jsem ráda, že chutná.
Anonym
|3. 11. 2006 13:13
Jo a varianta pro ty co chtějí ubrat na kilech:když slijete rozmrazený špenát a klasicky dochutíte a ve finále v něm rozpustíte kostku sýru,bude to mít jemnou chuť,trochu i zhoustne,takže mouka a smetana není třeba:-)))
Anonym
|3. 11. 2006 13:10
kdo nemá rád surimi,zkuste narychlo osmahnout kuřecí mpsa na kostičky,je to taky výborné!!!
Jitka
|3. 11. 2006 09:11
Včera jsem právě koupila surimi tyčinky a na špenát už máme zálusk taky dobrou chvíli,tak to hned vyzkouším.Zní to zajímavě a lákavě.Není to vůbec náročné,jistě to bude slavit úspěch.ať už se smetanou zakysanou či obyč :o)))
Janča
|30. 10. 2006 19:52
nevypadalo to nejhůř a bylo to moc dobrý,doporučuji všem
Martin
|26. 10. 2006 08:17
kdyz vam de o barvu tak pouzijte listovej spenat
Simča Sládková
|8. 9. 2006 13:49
Tak tuhle lahůdku známe a děláme - já tedy většinou jako "zbytkovou variantu", kdy ze soboty zbyde jedna porce špenátu a z neděle trocha kuřete - maso na kostřičce... Tak dám vařit těstoviny a mezi tím oberu to maso, dám na osmaženou cibulku, prohřeju, přidám smetanu a sýr, rozvařím, nakonec špenát a vše smíchám.... A ze dvou zbytků je pondělní oběd pro celou rodinu :o))))
Marsí
|7. 9. 2006 11:45
špenátek ten my můžem..ovšem nevím, jestli mi to ta sarančata budou jíst s těma těstovinama...no co...tak si to sním sama..může to být zajímavé..:o)
Jana Kutačová
|6. 9. 2006 10:58
Já takový špenátek dělám taky,jen bez těch krabích tyčinek a nakonec ten tavený sýr tomu všemu dodá jemňoučkou chuť.Opravdu moc dobré a v kombinaci s těstovinkami úžasné.o))
Lidka Kábrtová
|6. 9. 2006 09:32
Aleno, v týdnu ještě doplním domácí gnocchi se špenátovou omáčkou a kuřecími kostkami,ale musím to nejdřív udělat, abych věděla váhu mouky - mám zlepšovák - gnocchi dělám tak, že si upravuju poměry surovin v prášku na bramborové knedlíky...
Alena Tarabová
|6. 9. 2006 09:10
Jak jsem mohla přehlédnout recept se špenátem?To musí být lahůdka, ale kvuli té barvě to budu jíst zase jenom já.
Jaroslava Oumarová
|4. 9. 2006 08:14
Dobrá rychlovka. Chutnalo nám:-)) Dávám 1*
Anonym
|4. 7. 2006 13:56
Ta zakysaná smetana je dobrý nápad.
Magda
|24. 4. 2006 09:13
Dělala jsem v sobotu jako rachlý oběd, protože bylohezky a chtěla jsem být s dvouletýma dvojčatama dopoledne venku.Byla to rychlovka.Neměla jsem smetanu, tak jsem dala zakys. smetanu s mlékem.Dvouleté děti chtěli ještě přidat.
Lidka Kábrtová
|7. 3. 2006 08:39
No, surimi jsou "ala" krabí tyčinky, jedno balení stojí kolem dvaceti korun.