Kapustová polévka z hovězího vývaru doplněná nezbytnou klobáskou. Báječně si na ní pochutnáte a přitom je natolik vydatná, že vás zasytí jako plnohodnotný hlavní chod.
RADA: Jak na poctivý domácí vývar
RADA: Tipy na polévky, které zaženou i ten největší hlad
Kapustové hamburgery s rajčatovou…
Hovězí vývar
Kapustové drny z pánve
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rýžové placky
Masové závitky
Opékané pikantní bramborové plátky
Kaldoun
Vanilkový koktejl
Jednoduché artyčoky
Candát a batátové pyré
Jarní bramborový salát
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem
Strouhaný kakaový koláč
Zeleninový boršč
Skořicové šneky
Pečená zelenina s bylinkami
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort