Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Květák s kakaem
Jemná křenová pomazánka
Maxi palačinka
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Rychlé kuřecí na kari s pórkem
Bůčková roláda s nádivkou
Pudinkový pohár
Hovězí líčka na houbách
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem
Strouhaný kakaový koláč
Zeleninový boršč
Skořicové šneky
Pečená zelenina s bylinkami
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort