Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdeňka
|13. 9. 2016 18:59
Kvalifikuji na 5 , čili hrůza. Nepoužitelná , neschne, lepí. Teď jsem ji seškrabávala z podkovy.
Zdeňka
|13. 9. 2016 18:54
Zdeňka 12.9.2016 Pravě jsem tu hrůzu seškrabávala zodkovy, naprosto netuhne. A dělam dle svého receptu. Tak na to natírání dětem to bude nejlepší.Ale na dorty nedoporucuji!!!
Bára
|26. 8. 2016 09:44
100% nutella není z čokolády a smetany ;-)
Andy
|8. 10. 2015 20:16
Pecka, použila jsem na Míšu řez, je super !!! na cukroví bych to neviděla ale na jakýkoliv moučník 100% ano, díky za recept 8-)
Marcela
|2. 12. 2014 08:45
Zaschne tato poleva tak, aby se případně nelepila ?
Nejlepší čokoládová poleva. Přesně, neláme se, je zaručená. Stojí za to, nezapomenout mít čokoládu a smetanu v lednici. :-* Použila jsem na kefírovou buchtu <3
Nejlepší čokoládová poleva. Přesně, neláme se, je zaručená. Stojí za to, nezapomenout mít čokoládu a smetanu v lednici. :-* Použila jsem na kefírovou buchtu <3
Nejlepší čokoládová poleva. Přesně, neláme se, je zaručená. Stojí za to, nezapomenout mít čokoládu a smetanu v lednici. :-* Použila jsem na kefírovou buchtu <3