Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablkový koláč od Alice
Rybízový koláč IV.
Pečené kuře na zelí s medem
Pomazánka z tresčích jater II.
Sekané karbanátky
Vajíčkový salát se salámem
Sojové maso se zeleninou
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Ledový salát jako příloha
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot