Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné koláče
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Kapustová polévka s bramborem
Těstoviny s řepou - zapékané
Čočkový salát s treskou
Proužky portobello ve strouhance
Pečená zelenina s kuskusem
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi