Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mraky
Couračka
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Kotlety na smetaně II.
Nivová pomazánka II.
Maso na gril nebo do trouby v…
Pudinkovo-jablečné řezy
Francouzská gratinovaná cibulačka
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…