Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bifteky se zeleným pepřem
Pepřový dip
Cuketové chlupaté knedlíky
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Čočka na kyselo - salát
Kuřecí roláda s dýní
Nejlepší banánová bábovka
Jablečný závin z listového těsta
Pěna s polevou z hořké čokolády
Risotto se špenátem a bylinkami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…