Taky jsem naučená vařit s cibulí, ale v tomto receptu mi kupodivu vůbec nescházela a bylo to výborné.
Petra
|9. 1. 2014 22:41
Tak zaprvé to nevařte, když neumíte slušně reagovat 8-) a normálně se osoby,která sem recept vložila zeptat.
žena
|20. 5. 2013 11:06
tak zaprvé bych začínala osmaženou cibulí, která dá jídlu lepší chuť a přidala do receptu množství masa, hub a koření, když už má být recept "originální"
Mooooc dobré, jen jsem dala smetany 2 a zahustila moukou. Výborné a rychlé.... ;-)
Marek
|5. 9. 2012 09:31
S kolínkama je to lepší
czacza
|30. 8. 2012 13:02
já jsem tam přidala malinko tmavé jížky, ale fakt jem malinko aby se to zahustilo a taky mi přijde že jedna smetana nestačí, takže příště dvě, jinak moooc dobré :-)
kalikaty
|26. 7. 2012 12:54
Chci se zeptat, omáčka se nijak nezahušťuje? Nemám do té smetany přidat lžíci hladké mouky? Děkuji za radu.
Kris
|16. 6. 2011 19:31
Moc dobré to bylo, jen ten jeden kelímek smetany úplně nestačil:-)
Výborné, já jsem ale maso usmažila na cibuli a přidala tam i trochu česneku. Když bylo maso lehce osmažené, přilila jsem vodu s rozpuštěným bujónem a dusila, smetana až nakonec.