Starší vánočku nakrájíme na 0,5 cm plátky, máslo utřeme se skořicovým cukrem a skořicí a namažeme na vánočku. Dáme zapéct do trouby. Je to křupavé a výborné.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hela -
|13. 7. 2007 10:15
Dobrý nápad ! Jen nevím proč ještě se skořicí, když je tam skořicový cukr. A já vám zase doporučím plátky chlebíčkové veky opéct na másle, pocukrovat moučkovým cukrem a pokapat citronem. Není to tak sladké a je to mňamka.
Renata Kolářová
|12. 7. 2007 18:31
Moc dobré, já zase rozpustím máslo, nebo heru, vánočku na ní opeču jako topinku a horké pocukruju moučkovým cukrem. Je to lepší než čerstvá. Kdo chce trošku dietněji, může vánočku opéct v toastovači, ale není to ono, nevoní po másle.