Maso nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme. Omočíme v rozšlehaném vejci a potom obalíme v mouce. Vložíme do rozpáleného tuku a smažíme dozlatova. Necháme okapat na ubrousku.
2
Před podáváním pokapeme kečupem a tatarskou omáčkou. Jako příloha je nejlepší očesnekovaná topinka.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
anonam
|24. 2. 2008 14:51
Tak tenhle recpt je zkopirovany ze stranek Tesca. Jako dukaz pridavam link http://www.itesco.cz/sluzby/recepty/pokrmy_z_drubeze/kureci_krupinky
Babička
|3. 11. 2007 19:49
V mém věku si jen občas mohu udělat radost něčím nezdravým, zato s tímto receptem je to radost dvojnásobná. Mňam... ;-)
Anonym
|14. 2. 2007 14:19
Jdu na to, uvidíme
Lubor
|12. 6. 2005 20:01
Je to dobré, rychlé, s hranolky, zeleninovým salátem a tatarkou nebo s jogurtovým dresingem a chlebem
Luba
|11. 6. 2005 17:18
Uznávám také že to není zdravé samá smaženina, ale dělám to podle tohoto receptu už asi 1/2 roku - občas, protože nám to moc chutná. Nedávám k tomu topinky, ale hranolky a kečup či tatarku , což si myslím, že není o nic zdravější než topinky, tak závěrem konstatuji, že je to nezdravé, ale VÝBORNÉ!
Anonym
|11. 6. 2005 17:00
Když se to nepřehání, tak se občas i smažené může. Ale je to samozřejmě věc názoru
Airan Novakova
|11. 6. 2005 09:41
Pani Vlasto, tentokrat jste me zklamala, same smazene , nezdrave!
Andrea Pastirčáková
|10. 6. 2005 20:34
Zní to zajímavě, akorát ta topinka mi k tomu moc nejde :-) Přece jen tatarka a topinka...