Troubu rozehřejte na 200 °C, dva plechy vyložte pečicím papírem. Pomoučněte si pracovní plochu, těsta vyválejte na tenké pláty a každý za pomoci válečku opatrně přesuňte na plechy. Propíchejte je vidličkou a upečte.
Do rendlíku nalijte polovinu mléka a metličkou v něm rozšlehejte pudinky, vmíchejte zbytek mléka s cukrem a za průběžného míchání uvařte hustý pudink. Odstavte a za intenzivního míchání zapracujte žloutky, rendlík můžete postavit do dřezu s trochou studené vody a hlavně krém míchejte, dokud nevychladne. Pak zašlehejte máslo a krém nechte zatuhnout v ledničce, asi 1 hodinu.
Na polevu prosejte cukr přes jemné síto a vymíchejte ho s citronovou šťávou. Na jeden plát rozetřete krém, překryjte ho druhým plátem a ostrým nožem nakrájejte řezy. Potřete je citronovou polevou a po zatuhnutí podávejte.