Na rozpáleném oleji opečeme malé kousky krůtího masa, okořeníme a přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a plátky žampionů. Zvlášť ušleháme vždy dvě vejce se smetanou a vlijeme na horkou pánev s trochou oleje. Pečeme po obou stranách až je omeleta krásně nabobtnalá. Na talíři omeletu naplníme, ozdobíme a ihned podáváme s pečivem a červeným vínem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Sochůrkova
|6. 4. 2007 12:45
zrovna to jdu vyzkoušet potřebuju něco ze syrových vajec,jdu dělAT MALOVANÉ KRASLICE NA VELIKONOČNÍ VÝZDOBU,Takže se mi to akorát hodí.hmmm.už se těšim.
Vendulka Happy
|16. 12. 2004 15:51
Dobre...moje smazenka: krajice chleba, vajicka, strouhanka a sul. priprava : Rozbijeme vajicko do hrnku, dame spetku soli,lzicku strouhanky a zamichame, na rozpalenou panvicku se sadlem vlijeme vajicko a do zlatova osmahneme z obou stran. Smazenku dame na krajic chleba a ozdobime nakrajenou cibuli, horcici, kecupem, paprikama a sladkou/kyselou okurkou dle chuti = mnam!!!!Vhodne pro navstevu, na kazdy krajic chleba potrebujem jedno vejce..dobrou chut.