ks
vanilkový pudink
Nebo ananasový pudink (prášek)
1
lžíce
máslo
Postup přípravy receptu
1
Ze všech ingrediencí vypracujeme rukama těsto, dlaní rozmačkáme na plech (středně velký) a uděláme vyšší okraje. Suroviny na náplň smícháme (pudink nevaříme, prášek přidáme do tvarohu) a nalijeme do těstové "vaničky". Pomalu pečeme - na cca 165-170 st. 45 minut. Můžeme přidat ovoce - jablka, rybíz, borůvky, kiwi nebo těsto před nalitím náplně potřít marmeládou.
2
Tento recept mám od babičky svého přítele, který má tuto dobrotu moc rád - nejraději s kiwi a banánem nebo meruňkami.
Tvarohové řezy s meruňkami byly skvělé, lepší než jen s tvarohem, jen mléka jsem dala asi o decilitr víc.
Eliška
|8. 11. 2011 20:22
No ten piškot dole je dost suchý, skoro jako sušenky. Nevíte jak bych ho měla zjemnit ?
Lena
|20. 5. 2011 10:32
Po přečtení tohoto receptu mě nenapadá jediná věc než okamžitě dokoupit chybějící ingredience a pustit se do pečení této buchty! :-)
Markéta
|24. 4. 2011 22:58
řezy jsem dnes dělala a jsou opravdu výborné, též mě těší, že nejsou tolik sladké.. můžu jen doporučit ;-)
Anka po druhé :-))
|4. 2. 2011 11:14
tak jsem ho upekla a je opravdu dobrý,akorát je fakt,že by byl lepší s ovocem nebo potřený tou marmeládou -není moc sladký což je plus.Dávám jednoznačně za jedna 8-) ;-)
Ankamamka
|2. 2. 2011 21:36
vypadá to lákavě a proto hnedka zítra vyzkouším a názor pak připojím ;-)