Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá večeře
Kuřecí plátky v alobalu
Pravá pistáciová zmrzlina
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Smažené masové kuličky-Ča wan-c´
Houbové kroupy se zelím
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Hovězí ptáčky s rýží
Valentýnská čokoládová pěna
Hovězí sekaná Wellington
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem