Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík jako od babičky
Kuřecí kousky ala Donald
Květákový nákyp s kuřecím masem
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Jablečný koláč s tvarohem
Thajská kuřecí polévka
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Špagety s baby špenátem, rajčátky a…
Hanácké bifteky
Buřty na pivě
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou