Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový likér
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Tvarohová buchta s margotkou
Vynikající zeleninová polévka
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Křenová omáčka s jazykem
Houskové knedlíky bez kynutí -…
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí