Heru utřeme s cukrem a žloutky do pěny a dáme do mísy. Přidáme nastrouhaný perník, na kousky nakrájenou Studentskou pečeť, mouku s práškem do pečiva a pudink. Promícháme a na závěr zlehka vmícháme tuhý sníh.
2
Těsto dáme do vymazané a strouhankou vysypané formy a pečeme asi 35 minut při 160-170 °C, nejlépe v horkovzdušné troubě.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jarmila Fišerová
|28. 12. 2008 15:33
Ano, těsto je tužší, ale nebojte se toho, po upečení je vláčná a nadýchaná.
Xaverie
|22. 6. 2008 12:15
Při výrobě jsem nejdřív měla pocit, že na bábovku je to těsto moc tuhé, tak jsem přidala trošku oleje a trochu rumu a taky té čokolády jsem dala trochu víc a bábovka byla moc dobrá - díky většímu množství čokolády hodně sladká, což vyhovovalo hlavně dětem, takže se po bábovce jen zaprášilo.