• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Štafetky
Napište svůj komentář k receptu

Štafetky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 26
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Štafetky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 9
      ks bílek
    • 120
      g ořechy (Mleté)
    • 100
      g hladká mouka
    • čokoládová poleva
    • 200
      g cukr
    • krém (Podle chuti)

Postup přípravy receptu

1
Bílky s cukrem ušleháme do pěny. Do té přidáme hladkou mouku a mleté ořechy. Hmotu rozdělíme na dva plechy a ve středně vyhřáté troubě upečeme(při 180 °C asi 10 min.) Po vychladnutí spojíme jakymkoliv krémem, nakrájíme na menší obdélníčky a konce namáčíme v čokoládě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

"Štafetky" - zákusky, roláda, řez

"Štafetky" - zákusky, roláda, řez

Štafetky z cukrárny

Štafetky z cukrárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva1 | 25. 10. 2010 22:18

    Cukr používám krupici, aby se bílky lépe vyšlehaly. Hmotu rozetřu na 4 papíry asi 1 cm od kraje.Povrch lehce posypu cukrem. Peču na 200° C. Po upečení ihned překlopím na utěrku a papír strhnu. Pláty spojím krémem a nechám uležet. Nakrájené obdélníčky asi 2,5 x6 polévám čokoládou pomocí mašlovačky. Dávám1

  • Marcela Kottová | 20. 10. 2006 22:30

    povedly se moc a moc všem chutnali.bála jsem se ale dobře to dopadlo fakt super lepší jak z cukrárny.vanilka

  • Kuchařka on-line | 17. 10. 2006 17:30

    Pokračování zde: http://recepty.atlas.cz/diskuze_prispevek.asp?id_prispevek=JMNNOOHMQ9 Děkuji za pochopení

  • Jaroslava Oumarová | 17. 10. 2006 12:48

    Pokud to plánujete na víkend, možná by to šlo, ale musím tenhle nápad probrat doma:-))

  • Airan | 17. 10. 2006 11:39

    Jarusko, do Prahy jezdeji dostavniky:-)))

  • Jaroslava Oumarová | 17. 10. 2006 11:13

    Jééé, to mě mrzí, že se do Prahy nemám jak dostat:-(((((( Taky bych vás ráda všechny viděla.

  • Jaroslava Oumarová | 17. 10. 2006 07:50

    Já dělám nejčastěji klasický máslový krém ( s pudinkem nebo moučnou kaší ) a dochucuji praženými strouhanými ořechy nebo kokosem.

  • Tereza Jarčušková | 17. 10. 2006 06:53

    Lidka, som za, klub na pokec sa rozrastá : )))

  • ANNA POLÁKOVÁ | 16. 10. 2006 18:50

    no to by mohla být mňamka, miluju štafetky, prosím dámy,poraďte mi recept na nějaký lehký krém, a když jsme u těch laskonek, ty miluje manžel, nemáte někdo recept. díky :-Danna

  • Airan | 16. 10. 2006 18:25

    Lidko, ja jsem pro! Vitej do klubu:-))))

  • Lidka Kábrtová | 16. 10. 2006 17:58

    Pokud byste mě vzaly do klubu, donesu štafetky :-). V Praze pracuju.

  • Airan | 16. 10. 2006 13:53

    Teri, uz se tesim na tvuj prijezd do Prahy a laskonky ti urcite sezenu. Pocitej s tim:-))

  • Tereza Jarčušková | 16. 10. 2006 13:53

    Ďakujem, hneď si ho nájdem a dám medzi obľúbené. Určite vyskúšam. A kúpim si aj v Prahe. Váš bude určite lepší ako z cukrárne : )))

  • Lidka Kábrtová | 16. 10. 2006 13:24

    Terezko, v každé normální cukrárně je mají. Laskonky jsou oválky slepené krémem. Štafetky jsou buď hranolky nebo oválky promazané několika vrstavmi krému a konce mají máčené v čokoládě. Jinak originál recept na štafetky mám ve svých receptech. Osobně to je můj nejmilejší dortík, doporučuji vyzkoušet.

  • Tereza Jarčušková | 16. 10. 2006 13:06

    Lidka, v novembri pôjdem do Prahy, dostať ich bežne v cukrárni ?

  • Lidka Kábrtová | 16. 10. 2006 09:17

    Terezko, i u nás jsou laskonky oválky - je to taková bílá křupavá hmota. Štafetky jsou skutečně něco jiného...zkuste si je objednat v cukrárně až budete v Praze, uvidíte.

  • Tereza Jarčušková | 16. 10. 2006 07:22

    Lidko, rozdiel je v tom, že na laskonky sa cesto nepečie v celku, ale robia sa oválky, ktoré sa zlepujú krémom.

  • Marcela Kottová | 13. 10. 2006 21:47

    Hned jak upeču věnečky a zbudou mi bílky vyzkouším štafetky.Já vždy ze zbylých bílků dělala kokosovou buchtu ale štafetky od sousedky měly veliký úspěch.Myslím že jde každou placku přepůlit a dát 4 placky na sebe co???nebude to lepší budou vyšší.Jen dvě placky na sebe je moc nízké.Zkusím a dám vědět jak to dopadlo.vanilka

  • bramborka | 13. 10. 2006 18:38

    Právě si pochutnáváme,mohu doporučit jsou výborné.Dávám rozhodně za 1*.

  • Margita | 13. 10. 2006 17:19

    Robila som, vynikajúce, časť žĺtkov som použila do čokoládovej plnky. Nemusia sa dať odležať, iba snáď je lepšie ich skonzumovať na druhý deň . Hodnotím 1.

  • Di | 13. 10. 2006 16:49

    Laskonky se buď vykrajují nebo se na plech stříkají oválky. Pak se slepí krémem a kraje se mohou třeba omočit ve strouhanách ořeších.

  • Lidka Kábrtová | 13. 10. 2006 11:11

    Teď jsem zmatená...laskonky jsou neco úplně jiného. Recept na štafetky tu mám také, ale tam je poměr bílků jiný, jsem z toho nějak zmatená.

  • Tereza Jarčušková | 13. 10. 2006 07:06

    U nás sa to volá laskonky : )))

  • Květa | 12. 10. 2006 09:49

    Lze péct jako vánoční cukroví. V tom případě - musí se štafetky odležet a jak dlouho? Děkuji

  • as | 12. 10. 2006 09:25

    Jak jsou hotové štafetky vysoké?

  • Anonym | 11. 10. 2006 20:06

    Dekuji za recept, stafetky mely velky uspech. Jelikoz nepiju kavu tak jsem je naplnila cokoladovym kremem,na ktery jsem pouzila cast zloutku.

  • Anonym | 26. 3. 2006 16:02

    Moniko vyzkoušejte třeba žloutkové penízky, je to něco jako rakvičky, jenže je to v placičkách

  • Monika | 26. 3. 2006 07:33

    Prosím,mohli byste mi dát typ, co pak s těmi zbylými žloutky? Chtěla bych to zkusit.Děkuji.

  • jitka | 25. 3. 2006 20:02

    Právě jsem ho dodělala,děkuju Andreo za komentář,díky němu jsem si na to troufla a musím jen potvrdit,že je vážně skvělý.Plnila jsem kávovým krémem,máčela v čokoláděa nahoru ještě ´posadila´ořech.

  • Andrea M. | 14. 5. 2005 16:51

    Už jsem je dělala několikrát a měla jsem velký úspěch!Chutnají jako z cukrárny,jen jsem nevěřila,že těsto vystačí na dva plechy.Vystačí!Kdo rád mlsá,vřele doporučuji!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoládová poleva Cukr Hladká mouka Krém Ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové bavorské závitky

Vepřové bavorské závitky

Pivní salát

Pivní salát

Zapečená vepřová panenka v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém…

Jogurtová bublanina II.

Jogurtová bublanina II.

Skvělá šunková pomazánka

Skvělá šunková pomazánka

Benediktinská vejce

Benediktinská vejce

Dalamánky z chleba

Dalamánky z chleba

Česneková hlíva s těstovinami

Česneková hlíva s těstovinami

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

97
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
73
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
70
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
64
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
55
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Dozrávají šípky! Jak je sbírat, sušit a jak správně udělat čaj plný vitaminů?

Dozrávají šípky! Jak je sbírat, sušit a jak správně udělat čaj plný vitaminů?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Šťáva z bezinek, pomerančů a jablek
Šťáva z bezinek, pomerančů a jablek
Šťáva z černého rybízu
Šťáva z černého rybízu
Šťáva z malin, jahod apod.
Šťáva z malin, jahod apod.
  • Recepty.cz
  • Štafetky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact