Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ana
|20. 9. 2013 10:05
Jsem ze Srbska, a muzu rict ze toto neni zadne srbske jidlo, stejne tak vetsina jidel na tomhle webu, ktera ma v nazvu srbsko.....to si snad nejaky lide zkouseji vlastni recepty zviditelnit.... :-D
Protlak davam ,jak mi ukazala bosnacka svagrova az kdyz delam jisku, to znamena olej ci sadlo, cibulku osmahnout-zesklovatet, k tomupridat na hrubo nasekany cesnek, zasypat moukou a ta kdyz je zlatoucka tak teprve ted dodat protlak! Jisku zavarit tak 20miutek!
Marsí ***
|11. 10. 2008 20:15
ver kuc..já bych ho přidala po těch fazolích...:-)))ale myslím, že je to celkem jedno..:-)
ver kuc
|11. 10. 2008 18:11
Ve které fázi mám přidat ten rajský protlak??? V postupu přípravy vůbec není zmíněn.
ver kuc
|11. 10. 2008 18:09
Ráda bych uvařila...ale ve které fázi se tam dává ten rajský protlak???