Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ladislava staffenová
|27. 1. 2010 18:36
Páni, tohle je dobrota, kterou mi dělává naše kamarádka z Litvy...dává směs šťovíku, bedrníku a kopřiv, někdy i špenát. to si hned ukládám a dávám bodík,znám a doporučuju!!!
Tereza Jarčušková
|24. 4. 2007 07:56
Zelený piper je nedozreté čierne korenie. Dostať ho sušené, ako uvádzate, ale aj nakladané v slanom náleve. To nakladané je mäkké, je výborné aj pri inej úprave mäsa.
Jitka
|23. 4. 2007 17:41
Můžete mi, prosím, přiblížit zelený pepř? Já ho znám jen jako koření prodávané v sáčku po několika gramech - tvrdé zelené kuličky.