Rýži uvaříme dle návodu na krabičce, mezitím na jemno nakrájíme cibuli a krabí tyčinky, poté nakrájíme vejce na hrubo. Dáme všechny ingredience do misky a promícháme, nakonec dochutíme citronkou, solí a pepřem. Dáme vychladit.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Maky
|16. 4. 2012 20:52
je to moc dobrý, ten hle recept znám od mé kamarádky z Kavkazu, dělají to na silvestra a je to strašně dobré třeba s čerstvou bagetou.. :-) takže nachápu to hodnocení!
Prosim o upresneni mnozstvi tatarky a to zarazeni by take stalo za zvazeni. "Krabi" tycinky, tatarka, kukurice z plechovky, jak to rict, zdrave to nebude :-D :-D
Krabí tyčinky jsou opravdu jedlé hned po rozmražení, taky jsem to nemohla pochopit a teď mi tak chutnaj, že musím mít aspoň 3 balíčky pořád k disposici v mrazáku. Jsou to moc dobré a rychlé pomazánky, saláty i polévky a ještě je dochucuji Nori vločkami.
Simča Sládková
|22. 3. 2007 20:04
Ne, krabí tyčinky jsou z tepelně upraveného rybího masa.
Jana Kutačová
|22. 3. 2007 20:03
Krabí tyčinky jsou již tepelně zpracované,takže se po rozmrazení nemusí dále opracovávat.Dají se použít ihned po rozmražen.Já je takhle baštím skoro ještě zmrzlé í:o)
Danka Snášelová
|22. 3. 2007 17:05
Dotaz. Mražené krabí tyčinky tepelně neupravujeme? Krájíme je syrové? Děkuji.