• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rychlá játrová paštika
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá játrová paštika

autor: W.E.Jana
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá játrová paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g sádlo od bůčku
    • 600
      g vepřová játra
    • 4
      ks cibule velké
    • koření
    • slanina

Postup přípravy receptu

1
V kastrolu mícháme na kostky pokrájené sádlo od bůčku až zesklovatí. Potom přidáme cibuli pokrájenou na kostičky, necháme zpěnit. Přidáme játra také nakrájená na kostičky a všechno společně pořádně opečeme. Potom přidáme sůl, pepř, tlučené nové koření, tlučený hřebíček, mletý kmín. Směs za tepla umeleme na masovém strojku a pak lze buď nandat do sklenice nebo do formy vyložené plátky slaniny. (Dobrá je forma na biskupský chlebíček, ale lze použít cokoliv, třeba i kelímek od flory apod.). Necháme vychladit.
2
Paštika není určena pro příliš dlouhé skladování, ale je opravdu dobrá.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Játrová paštika na pomerančích

Játrová paštika na pomerančích

Jednoduchá játrová paštika s houbami

Jednoduchá játrová paštika s houbami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radek | 25. 4. 2015 18:58

    Recept mne zaujal, ale přišlo mi to moc tučné, tak jsem místo sádla dal vařené brambory. Výsledek stál za to - paštika vynikající, všem doma moc chutnala.

  • Jarča | 5. 1. 2015 13:44

    Věřím, že je paštika dobrá - dělám podobnou. Jen jsem chtěla přijít se svojí troškou do mlýna, zkuste přidat trochu skořice. Paštice dodá moc dobrou chuť.

  • katuusss | 4. 1. 2015 21:39

    Fantastická a přitom tak lehká... <3 Už nikdy paštiky nebudu kupovat! Děkuji za skvělý recept :-)

  • katuusss | 3. 1. 2015 20:52

    Jak lehké...

  • Věra | 4. 11. 2012 20:38

    Báječná! Včera jsme zabíjeli a dnes jsem ještě vyvářela kosti, abych je nemusela dávat do mrazáku, takže kromě jater jsem do paštiky přidala i to obrané maso. Paštiku jsme naplinili do skleniček od výživy a sterilovali - uvidíme, zda vydrží... (na to, aby vydržela dlouho je moc dobrá)

  • Thinuviel | 21. 10. 2011 13:08

    Naprosto výborná a jednoduchá paštika. S použitím tyčového mixéru to byla brnkačka. Udělala jsem ve dvou verzích - jednu klasiku a druhou navíc s česnekem. Příště zkusím i s mandlemi. Mňam :-)

  • -= Rowan =- | 16. 7. 2008 18:14

    Moc mňamózní, děkuji za recept !!

  • Anonym | 20. 9. 2005 20:56

    Vynikající recept. Dělám to již podruhé. Sádlo neškvařím, ale kupuji hotové,které jenom rozpustím.Dávám 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti Paštiky a rillettes
Maso Vnitřnosti Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Koření Sádlo Slanina Vepřová játra
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Arabská rýže

Arabská rýže

Rychlá kachna z kuřete

Rychlá kachna z kuřete

Studený pikantní bůček

Studený pikantní bůček

Pečené fazole

Pečené fazole

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Jednoduchá vločková polévka s kapustičkami

Jednoduchá vločková polévka s…

Lasagne s hovězím masem

Lasagne s hovězím masem

Francouzské brambory

Francouzské brambory

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

54
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
54
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
46
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
43
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
25
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

  • Recepty.cz
  • Rychlá játrová paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact