• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Rybízový koláč II.
Napište svůj komentář k receptu

Rybízový koláč II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybízový koláč II.
Rybízový koláč II.
Rybízový koláč II.
Rybízový koláč II.
Rybízový koláč II.
Rybízový koláč II.
Rybízový koláč II.
Rybízový koláč II.
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      šálek cukr
    • 3
      g vejce
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek olej - méně
    • 0,50
      hrnek mléko - může být i kyselé
    • 2
      hrnek polohrubá mouka

Postup přípravy receptu

1
Vajíčka utřeme s cukrem do pěny, přidáme ostatní suroviny a dobře zamícháme. Těsto dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Navrch posypeme rybízem a drobenkou. Dáme péci.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

Rybízový koláč

Rybízový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eivlis | 5. 7. 2015 23:10

    díky-díky-díky :-) už jsem to chtěla vzdát kvůli té drobence a dohledáváním někde jinde, s jakou moukou a poměry vlastně že to na ni mám jít :-!

  • Eivlis | 5. 7. 2015 23:06

    8-) jste úžasná......už jsem to chtěla kvůli drobencxe zabalit, ale pročíst komentáře se vyplatilo.díky-díky-díky :-)

  • Sára | 17. 7. 2014 10:15

    Na zdravější verzi jsem použila 1 hrnek polohrubé mouky, 1 hrnek jemně mleté celozrnné pšeničné (z té jsem dělala i drobenku), místo kravského mléka mandlové a olej jsem použila řepkový, ale kdybych měla víc kokosového, vzala bych ten. Pekla jsem na 150 stupňů cca 35 minut. Jen jsem zapomněla na prášek do pečiva, takže je těsto sušenkovější, ale stejně koláč vyšel na jedničku.

  • leednacek | 24. 8. 2013 09:40

    Rychlý a dobrý, přesně recept na "něco z ničeho", když nejsou doma skladové zásoby. Díky.

  • lucy | 13. 7. 2012 15:24

    zkusím udělat ale zeptám 3g vejce znamená 3 kusů? Dík.

  • Ivka | 4. 5. 2012 20:31

    Dělala jsem se švestkama a dvojitou dávkou drobenky a je moc dobrý. Díky za recept:-)

  • MartikK
    MartikK | 24. 8. 2011 15:24

    Moc dobrý koláč. Měla jsem jen zbytek rybízu v mrazáku, takže jsem dělala cca z 2/3 dávky do kulaté formy. Já dávám drobenku rovnou hned od začátku pečení, někdy určitě musím vyzkoušet postup, jak uvádí Simča.

  • Simča S.
    Simča S. | 22. 8. 2011 20:25

    Mám el. troubu, pekla jsem na 160°C a asi 25 minut. Nejprve bez drobenky 20 minut (kontrolovala jsem špejlí, že je už propečeno) a pak s drobenkou asi 5 dalších minut - jen co drobenka zezlátne.

  • hanimira | 22. 8. 2011 20:07

    Ahoj, jak dlouho pečete a na kolik?

  • Simča S.
    Simča S. | 6. 8. 2011 15:51

    Tohle těsto je klasika, dělám ho často, říkám tomu buchta šup-šup, neboť je hned hotová. Jenom jsou tu nějaké zmatené jednotky. Vejce má být 3 ks a když je všchno měřené na hrnky, neměl by být cukr na šálky - působí to zmatečně.... A pak také chybí rozpis na drobenku. Vím, že pro zkušené kuchařky je to zbytečný údaj, ale musíme vycházet z toho, že sem chodí i úplní začátečníci :-). Takže jen pro doplnění infornací: dělala jsem na plech cca 30 x 40 cm a na tuto dávku těsta to bylo tak akorát. Rybíz jsem nasypala v souvislé vrstvě - spíše silnější, protože máme rybíz hodně rádi - a na to drobenku ze 120g hrubé mouky, 100g krupicového cukru a 100g másla.

  • Simona Smolíková | 19. 7. 2010 13:46

    Recept je rychlý, jednoduchý a moc dobrý. Jen nepoužívám drobenku - my ji nemusíme, navrh pocukruju (podle kyselosti použitého ovoce). Jinak za 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mléko Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablka v županu

Jablka v županu

Velikonoční beránek

Velikonoční beránek

Jahodové řezy z Galaretky

Jahodové řezy z Galaretky

Číňan na houbách

Číňan na houbách

Rybí pomazánka III.

Rybí pomazánka III.

Cibulová pizza z listového těsta

Cibulová pizza z listového těsta

Nadýchané špenátové lívance

Nadýchané špenátové lívance

Salát Nicoise

Salát Nicoise

Sušená rajčata

Sušená rajčata

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

90
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
55
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
55
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
39
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
35
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč IV.
Rybízový koláč IV.
Rybízový koláč podle paní Mixové
Rybízový koláč podle paní Mixové
Rybízový koláč s drobenkou
Rybízový koláč s drobenkou
  • Recepty.cz
  • Rybízový koláč II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact