Tohle (i když trochu jednodušší - místo křenového másla normální rama a bez balkánu) nám dělala babička když jsme byli malé. Vždycky říkala, že to je způsob jak nasitit i zabavit hladové a nenažrané krky :-D
Vilda Čermák
|1. 7. 2010 11:09
já tam ještě nastříhám pažitku, hezky to vypadá a dobře chutná nebo pórek na kolečka také lahůdka.
Monika
|9. 7. 2006 09:49
Navrch jsem místo tatarky dala zakysanou smetanu(zdravější), posypala kořením Zatziky od Vitany a petrželkou. Určitě udělám znova, zkusím to na celozrnné pečivo. Bylo to výborné a ani mým salámistům šunka nechyběla!
Zdeňka
|7. 7. 2006 20:34
Tak tohle je opravdová bašta,moc jsme si všichni pochutnali,ani salám tam mým masožravým chlapům nechyběl.Už se těším,až budu připravovat znovu.Dávám 1*.
Marie Němcová
|3. 7. 2006 15:15
Výborný nápad,už jsem zkusila. Z jedné veky to bylo hned pryč.Dnes jsem koupila veku a dělám znovu.Rychlé a výborné.
Jaroslava Oumarová
|21. 6. 2006 07:37
Skvělá letní večeře. Manželovi,jelikož je masožravec, jsem ještě pokladla kolečky poličanu. Jen tu majonézu jsem neměla odvahu v horku servírovat, ale i bez ní to bylo moc dobré.