• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pudinkový zákusek bez mouky
Napište svůj komentář k receptu

Pudinkový zákusek bez mouky

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 13
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinkový zákusek bez mouky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks puding 3 vanilkové a 1 podle vlastního výběru (ovlivní výslednou chuť zákusku)
    • 4
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr krupice 250 ml
    • 0,75
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      lžíce citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Smícháme cukr s vejci a vanilkovým cukrem, přilijeme olej a citronovou šťávu. Vsypeme pudinkové prášky a prášek do pečiva. Pořádně promícháme a vlijeme na vymazaný a vysypaný plech (osobně dávám přednost pečícímu papíru). Dáme péct do vyhřáté trouby na 160 °C - asi na 40 minut.
2
Hotový zákusek můžeme polít citrónovou nebo čokoládovou polevou. Těsto není vůbec suché, peču z něj i dorty.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlý pudinkový zákusek

Rychlý pudinkový zákusek

Ořechový koláč bez mouky

Ořechový koláč bez mouky

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka | 4. 4. 2015 01:15

    Patří tam ten prášek do pečiva nebo ne? V receptu je uveden 0 balíček...

  • Kristýna Novotná | 18. 10. 2009 16:22

    Recept jsem vyzkoušela a vlila na plech, což byl problém, neboť jsem to nehlídala a 40 minut bylo dost, když to bylo tak tenké, stačilo tak 20 :( Bylo to jak perník na strouhání, ale velmi dobrý :D Takže nezatracuji a určitě ještě vyzkouším :)

  • ladislava staffenová | 11. 5. 2008 16:03

    Potřebovala jsem využít 5 pudinkových prášků s mírně prošlou zárukou a nechtělo se mi dělat 5 krát pudink,ale něco upéct a tohle byl přesně recept, který jsem hledala.I když pudinky byly - jahodový,čokoládový,kokosový,banánový a karamelový,prostě jsem to smíchala a udělala,jak je v receptu.Jen to upravuju pro diabetika,takže dia sladidlo a lžíci smetany do kávy - taky zbytek.Bylo to opravdu moc dobré.Měla jsem strach z toho "mišmaše"příchutí,jasně že trochu převládala čokoláda a karamel, ale "netlouklo" se to a umím si představit, co se s tím dá všechno dělat,já napoprvé udělala jen základ,abych viděla,co to udělá.Nebála bych se proto různých příchutí,ale je fakt,že ten výraznější bude mít navrch.Má skvělou strukturu,je vláčný.Jak vydrží dlouho,nevím,neb po vychladnutí v sobotu večer byl dnes po obědě už lpryč.Takže začnu používat a děkuju za inspiraci.

  • Kristýna Zíbrová | 1. 2. 2008 20:56

    jsou nutne ty vanilkove pudinky? u nas leti kakao..nezkousel nekdo black verzi?

  • Marsí | 10. 5. 2006 14:34

    Nemáte zač Janko...no jen aby z toho něco vyšlo...:o))

  • Jana Kutačová | 10. 5. 2006 14:20

    Přenos myšlenek:o)) Jo a mockrát Vám Marsí děkuji za ten recept.

  • Marsí | 10. 5. 2006 14:01

    Jo Janko..taky jsem to tak mázla citronovkou a ještě cik cak postrašila čokoládovou polevou.

  • Jana Kutačová | 10. 5. 2006 13:42

    Marsí,jste tedy vytrvalec - opravdu mám radost..:o))))Když nemám čas,namažu povrch obyč.citrónovou polevou a je hotovo..o)

  • Marsí | 10. 5. 2006 12:48

    Tak dámy...tentokráte jsem to upižlala bez mléka ( druhý pokus- jen tak lehce to nevzdám..:o))) a výsledek byl vynikající, jen chlapi remcali, že je toho málo ( jsem to dala do dortové formy) a že není karamelový, no tentokráte to bylo nugátové..taky mňamkaJanko mám ho v oblíbených.

  • Abies Alba | 10. 5. 2006 09:47

    Výborné!

  • Anonym | 9. 5. 2006 20:11

    Četla jsem si tady ty komentáře a jen mohu doplnit,že tento zákusek znám a opravdu tam mléko patří,ale jen 2 lžíce.Je takový vlhký a myslím,že z tohoto těsta mohou být i dobré dortové korpusy.Nikdy mě to nenapadlo,ale takový jednoduchý karamelový korpus jen tak neudělám.Díky za tip.

  • Anonym | 2. 5. 2006 07:30

    Paní Martičko,ani nevíte,jakou mám radost.Pro jistotu jsem ho taky v pátek upekla a vzpomněla na Vás s tím,že použít to mléko,tak mám z toho to samé co Vy-(netové kuchařinky)....o))

  • NMarta | 1. 5. 2006 18:17

    Druhý pokus vyšel, žádný problém už nebyl. Použila jsem kakaový pudink,povrch potřela náplní s ovocem a polila želatinou. Zákusek pěkně drží a nedrobí se.

  • NMarta | 28. 4. 2006 16:00

    Chybička se vloudila a jak vidět,přišlo se na ni , vše je opraveno a já jsem na recept nezanevřela, určitě o víkendu znovu udělám.

  • Jana Kutačová | 28. 4. 2006 11:49

    Děkuji..o)

  • Kuchařka on-line | 28. 4. 2006 11:42

    Opraveno.

  • Anonym | 28. 4. 2006 11:34

    Jsem tady na On line Kuchařce chviličku a moc sew mi tady líbí.Vážně mě celkem mrzí ten překlep,ale děkuji za uznání...Opravdu jsme jen lidi a všimlka jsem si,že nejsem jediná zapálená kuchařka,která se spletla....Jak mohu paní Kovářovou požádat aby recept upravila? Děkuji všem a budu se snažit vkládat své olblíbené recepty a opravdu si dávat pozor..o)))

  • Marsí | 28. 4. 2006 10:49

    No co...vždyť jsme jen lidi Janko....alespoň to bylo napínavé....:o)))..jo a chlapi to sťapali stejně..a prej to bylo hódně syté...:o))

  • Věra | 28. 4. 2006 10:44

    Paní Jano požádejte p. Kovářovou o opravu receptu. V komentářích se přehlédne, že tam nemá být ten 1/4 litru mléka a třeba pak se začne dařit a přijdou pochvaly.

  • ELA | 28. 4. 2006 10:23

    paní Magdo, věřte, že to autorku mrzí samo o sobě. Malý typ na "únikovou buchtu" pro případ katastrofy z trouby vytažené...- z krajíčků toastového chleba odkrojte kurku, tence potřete marmeládou, naplňte třeba slazeným tvarohem s ovocem nebo nutelou a banánem, přiklopte druhý plátek a ozdobně rozkrojte. vršek a boky je také možné potřít náplní, posypat ořechy, grankem či pocukrovat - 5 minut a caparti nic nepoznají

  • Jana Kutačová | 28. 4. 2006 09:48

    Paní Magdo,beru si to k srdci.

  • Magda | 28. 4. 2006 09:30

    Včera jsem to upekla a je z toho jen nenaskočená placka.Zdálo se mi to těsto strašně řídké když jsem to nalívala na plech, ale říkala jsem si, že to asi tak má být.Děcka ráno brečely, protože jsem jim slíbila na snídani buchtu.A vysvětlete dvouletým capartům, že buchta nebude.Moc prosím, čtěte si po sobě zadané recepty.

  • Jana Kutačová | 28. 4. 2006 09:00

    Všem se velice omlouvám...já jsem tam omylem napsala mléko,které tam nemá být a navíc 250ml(vůbec jsem si toho nevšimla).Je to odsouzení hodné,ale tohle mě opravdu moc mrzí.Neuvědomila jsem si to hned.Ještě jednou všem-promiňte!

  • Jana Kutačová | 28. 4. 2006 08:51

    Mrzí mě to a opravdu netuším kde je chyba..:o(

  • Marsí | 28. 4. 2006 08:24

    Tak jsem to taky prubla.....málem mně trefilo..asi stejně jako Martu...vypadalo to jako pudingový koktejl, sice to vonělo, v troubě se to spíš vařilo než peklo a i když jsem dala také méně oleje a mléka, je to dost mastné. Chuťově ( po karamelovém pudingu) je to moc dobré, ale oku lahodící vůbec.Janko: jestli se Vám z toho daří péci dosty, tak smekám...:o))

  • NMarta | 28. 4. 2006 06:56

    Taky jsem včera pekla a musím souhlasít s paní Evkou! Dala jsem méně oleje i mléka, přidala i jeden pudink, ale opravdu jsem lila velmi řídké těsto. Po upečení chuťově dobrý, ale vypadalo to jako houba. Nejsou třeba ty hrníčky obsahově menší?

  • Jana Kutačová | 27. 4. 2006 15:49

    Paní Jano,to mě nikdy nenapadlo..použít džus namísto oleje..Vážně to funguje?Není těsto potom suché?Musím to vyzkoušet..:o)

  • Jana Kutačová | 27. 4. 2006 15:48

    Nevím paní Evko, jakou jste mohla udělat chybu.Možná méně mléka,ale já to mám takhle opravdu vyzkoušené a podaří se to ať tam nasypu jakékoliv pudinky.Jinak těsto má být opravdu řídší,ale vodové opravdu ne.Zkuste třeba méně oleje i mléka.

  • Evka | 27. 4. 2006 12:01

    Včera jsem ten zákusek upekla a nic moc. Chutnalo to jako upečený pudink. Asi jsem udělala nějakou chybu. Prosím o radu. Jo dělala jsem to elektr. šlehačem a na plech jsem lila dá se říct čokoládovou vodu. Nevím tedy kde je chyba. Předem děkuji.

  • Jana | 27. 4. 2006 01:56

    Zkusim dat misto oleje pomerancovy dzus,pracuje to vyborne u jinych test,dam vedet.

  • Jana Kutačová | 26. 4. 2006 20:51

    Všechny pudinky dohromady...já dávám vždy 3 vanilkové a ten čtvrtý, poslední co dotvoří celou chuť zákusku.Osvědčil se mi čokoládový nebo karamelový..těsto chutnalo jako karamelky..o))

  • Airan | 26. 4. 2006 15:24

    Prosim ty 4 pudinky se zamichaji dohromady?

  • Jana Kutačová | 26. 4. 2006 15:13

    Milá Marsí,pudink.bábovku neznám,ale tohle je můj osvedčený a navíc bezlepkový receptík.Mě to vždy moc chutnalo a pak jsem to pomalu začala vylepšovat-upekla jsem to místo na plechu v dortové formě,rozkrojila,pomazala pikant.marmeládou,potřela krémem a tak vlastně začaly vznikat mé první dorty..Pak jsem dlouho sháněla dobrý recept na marcipán,ze kterého by se daly dobře tvarovat růžičky a jiné drobnosti na ozdobu..leč marně...

  • Marsí | 26. 4. 2006 14:42

    Janko, připomíná mi to recept na pudinkovou bábovku...ale protože, jsem zvědavá jak opica...tak to prubnu z poloviční dávky...aspoň budu mít čím dorazit svoje chlapy...:o))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr krupice Prášek do pečiva Puding Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Kavak

Kavak

Bublanina s rybízem

Bublanina s rybízem

Sumeček

Sumeček

Marinované plátky s bramborem-zapečené

Marinované plátky s bramborem-zapečené

Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu…

Koláč s nemletým mákem, ovocem a drobenkou

Koláč s nemletým mákem, ovocem a…

Zeleninový salát s rukolou a opečenou bagetkou

Zeleninový salát s rukolou a opečenou…

Smothie-Kiwi a banán

Smothie-Kiwi a banán

Doporučujeme

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

90
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
59
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři
54
Quinoa s dýňovým pyré
Quinoa s dýňovým pyré
49
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
39
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým nakrmíte rodinu i pohostíte návštěvy
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým…
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
AHA.cz Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Survivor opustil další hráč: Vyletěl adept na vítězství!

Survivor opustil další hráč: Vyletěl adept na vítězství!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Pudinkový zákusek bez mouky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact