Guláš z krůtího masa
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Karbanátky z krůtího masa se skořicí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tahle pomazánka nás nezaujala, nedojedla se. Krůtí maso je docela bez chuti, ricotta je taky velmi jemná, dochucení hořčicí a ještě křenem nám úplně nesedělo.
Pierogi ‒ pirožky
Rychlá hrachová polévka
Zavařená kapie
Náš domácí štrúdl
Žampionový salát pro mlsné
Vepřové řízky po moravsku
Jogurtový koláč s tvarohem
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Mrkvový krém
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.