Kuřecí vývar plný koření doplněný o oblíbené čínské knedlíčky wonton. Nechybí v nich krevety, vepřové maso ani cibulka. Tato vynikající exotická polévka vám domů vnese chuť a vůni Asie.
Smíchejte všechny přísady na knedlíčky dohromady. Kousky těsta rozdělávejte palcem ruky. Těsto musí lepit a být mokré. Poté do něj lžicí vložte připravenou směs a spojte je do tvaru měšce.
2
Do kuřecího vývaru dejte skořici, fenykl, koriandr, anýz a zázvor. Vařte po dobu 30 minut. Po uvaření skořici vyndejte a přidejte rybí omáčku a cukr. Taštičky vložte do polévky a vařte 3–4 minuty.
Podávejte ozdobené čerstvým koriandrem, pokrájenou chilli papričkou a jarní cibulkou. Tip: Wonton těsto běžně seženete v obchodech s asijskými specialitami.