Naprosto skvělé, kdo psal, že tomu něco chybí nebo přebývá, tak to nechápu. Je to jako dech, nadýchané a výborné
V surovinách jen chybí vanilkový cukr, ale v popisu je.
Pepe
|21. 9. 2016 17:10
Recept je výborný tak jak je zde napsáno, bez mléka, bez vody.. Dělám ji už po několikáté, pokaždé s jiným ovocem a vždy nám bublanina chutnala. Je křehká, nadýchaná, jemná, voňavá.. Těsto nakonec vyběhne, ovoce se propadne a tím je nádherně vláčné. Peču ji otrochu déle, nežje zde uvedeno, ale to záleží na tvaru nádoby. Pekla jsem ji i jako malé porce v mističkách jako dezert pro jednotlivce -rychlý a výborný nápad :-)
Pepe
|21. 9. 2016 17:10
Recept je výborný tak jak je zde napsáno, bez mléka, bez vody.. Dělám ji už po několikáté, pokaždé s jiným ovocem a vždy nám bublanina chutnala. Je křehká, nadýchaná, jemná, voňavá.. Těsto nakonec vyběhne, ovoce se propadne a tím je nádherně vláčné. Peču ji otrochu déle, nežje zde uvedeno, ale to záleží na tvaru nádoby. Pekla jsem ji i jako malé porce v mističkách jako dezert pro jednotlivce -rychlý a výborný nápad :-)
etra
|17. 7. 2016 16:06
dělala jsem včera. Souhlasím s přidáním mléka, cca 1 deci. Dávala jsem tam rybíz a ten se propadl až na dno. Příště dám místo hladké mouky polohrubou. Dala jsem do menšího pekáčku. Moučník byl dobrý, hebký.
Mirka
|6. 7. 2016 21:35
Dnes jsem bublaninu dělala,ale do tohoto receptu dejte necelé 2 deci oleje a stejně tak vody!!!!!! Je nadýchaná,křupavé křehké okraje,báječná.A´ˇt se Vám podaří. :-P
Petra
|18. 6. 2015 22:41
Tak neumíš péct bublanina výborná,nadýchaná jako peřina a co je důležité rychlá
Přijde mi na 200g mouky 4 vejce až dost a 1 prdopeč též. Těsto je dost husté, nejspíš chybí napsané mléko a je ho na velký plech dost málo. Já přidala asi 60g mouky dala jen 3/4 prdopeče cca 2dcl mléka a olej celkem 2dcl a při tomto poměru se bublanina povedla, avšak nepřijde mi jako ta pravá od babičky :-) je trochu jiná, ale dobrá. Pekla jsem na 160°C 20 min. Bublanina je nižší a tak je lepší ji hlídat. :-) Dobrou chuť
Kristina
|19. 7. 2013 23:11
Bublaninu jsem dělala poprvé, tak jsem se bála jak to dopadne, ale s tímhle receptem se rozhodně nic zkazit nedá :-) Ještě jsem přidala vanilkový cukr, skořicový cukr a drcené oříšky a trochu vody.. Krásně vypadá, voní a je výborná, určitě na 100% doporučuji a děkuji za recept
Lucie
|28. 6. 2012 11:51
Moje první bublanina. Velice rychlé a jednoduché. Přidala jsem 50g másla a trošku teplé vody jelikož se mi zdálo být těsto moc tuhé. Naházela jsem tam třešně, rozinky, kokos a posypala drobenkou. Teplé je to moc dobré, teď už si jenom počkám až to vychladne jak to bude chutnat :-) Chválím ! <:-)