Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Malinový likér
Svíčková z kuřete
Srbský vepřový guláš
Klasický houskový knedlík
Babiččin falešný tatarák
Palačinky s jahodovým rozvarem
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Zeleninový salát s balkánským sýrem
Hovězí šuej ču
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek