Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Krevety v těstíčku
Česnečka se šunkou a sýrem
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Kapustové karbanátky II
Jemná pórková pomazánka
Sněhový koláč s marmeládou
Česneková pomazánka z červené řepy a…
Koprová omáčka s hříbky
Koláč s hruškovým / jablečným…
Rolovaná krkovice à la porchetta
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…