Že máte v textu hrubky, ale i ve vlastním jménu???
:-* Dala jsem ještě opéct vše kromě šŤávy do trouby, to jsem to pak na talíři polila a výborné! :-P
Bylo to výborné, doporučuji všem vyzkoušet - jednoduchá a rychlá příprava
Ve slabé chvilce jsem řekl, že uvařím oběd. Nalezl jsem tento recept (na vaření nebylo moc času a tak jsem hledal něco, co jsme ještě nevařili a co bude rychle hotové) a pustil se do díla. Moje paní neměla tucha co to bude, dělal jsem tajnosti. Po přečtení komentářů jsem se rozhodl nahradit jednu cibuli pórkem, jinak jsem se ale držel přesně receptu. Šťávu, která v hrnci zbyla (myslím, že jí bylo akorát), jsem trochu zahustil instantní jíškou. No, nebudu zdržovat. Pochutnali jsme si opravdu moc, sklidil jsem pochvalu (za což Ti děkuji Terezko) a recept ze mě tahá i tchyně. Tuto dobrotu jsem rozhodně nevařil naposledy. Dávám 1.
dobry den chci se zeptat na jakym stupni varite mam elektrycki sporak dekuji
Občas to vaříme, všem nám to moc chutná.
Dnes jsem udělal tento super recept. Bylo to super, rychlé, dobré, prostě bez chyby. příště dám ale více cibule a méně vody.
Výborné, všem chutnalo. Maso bylo krásně měkké a chutné, příště ho zkusím podle komentářů potřít prolisovaným česnekem.
Výborné, rychlé, skoro bez práce. Všem nám chutnalo.
dělala jsem dneska,jen jsem dala míň slaniny(víc doma nebylo) a přidala na kolečka pórek, maso jsem okořenila kořením na gyros. chuť byla skvělá, naházela jsem to dopředu do tlakáče,pak jen zapla,opravdu bezpracné a dobré. Brambory byly dost vodnaté,příště možná přiliju míň vody,ale to už jsou drobné vychytávky:-)
Oslovily mě kladné olasy k tomuto receptu a právě jsme dojedli. Bylo to úžasně rychlé a dobré, manžel se tvářil nejdřív nedůvěřivě, ale nakonec si přdal a jen chváli. I můj vybíravý syn vše snědl bez řečí. Míst cibule jsem dala česnek - máme ho raději. Nemělo to chybu dávám velikou 1*
Senzační ,rychlé,maso šťavňaté a chutné.Doporučuji.Teri za 1!!!
Jednoducho skvelé - dávam 1.
Musím se také přidat k pochvalným reakcím.Za 20 minut jsem vypla hrnec a za dalších 5 servírovala masíčko i s přílohou.Udělala jsem salát z čínského zelí a opravdu jídlo nemělo chybu.Dávám za 1*.
Markétka, papiňák je na nezaplatenie. Rozhodne ho neodkladajte, ale varte v ňom všetko zaradom, mäso, zemiaky, strukoviny, čokoľvek. Pán Papin vedel, čo vymyslel:)))
Děkuji za super recept, v kuchyni jsem ještě na úrovni batolete :o) mimochodem to byla dnes premiéra s papiňákem, který mi tu už více jak rok leží v krabici. Byla jsem v šoku jak rychle to bylo hotové, určitě zařadíme do jídelníčku. Více takových super receptů, budu jen ráda.....
Dnes jsem dělala k obědu, bylo to moc dobré, jen si tak říkám, že by nebylo špatné tam přidat nějakou třeba i mraženou zeleninku..Dávám za jedna, ani bych nevěřila, že za takovou chvilku budou nerozvařené brambory a přitom rozpadající se masíčko:-).
Skvělé, děkuji. Naprosto báječný recept. Kdokoli ochutnal, chtěl také hned recept.
Výborné! Jedoduché a rychlé. Dělala jsem z krkovičky (pro tatínka) a kuřecího (pro mě a dítko) a oba druhy masa byly měkoučké a šťavnaté. Jenom vody příště dám méně.
Terezko, děkuji za vynikající recept. Přečetla jsem si všechny komentáře a musím říct, jestli se někomu něco nepovedlo, tak to nebyla chyba receptu. Můj manžel se vyjádřil."Maminko, takovéto recepty my můžeme. To je papáničko!!!" Držela jsem se přesně receptu, jenom plátky krkovice jsem více okořenila = potřela rozetřeným česnekem, osolila, opepřila, okořenila kořením Gyros, trochu pokapala olejem a nechala jeden den uležet v lednici. Místo obyčejné slaniny jsem použila anglickou - pokryla jsem s ní celé dno papiňáku. Nemusíte mít strach - brambory se nerozvaří. Nevaří se totiž ve vodě, ale v páře (na masíčku). Protože máme rádi více šťávy, tak i množství vody ubírat nebudu. Vynikajíci chuť celého pokrmu - masa, šťávy i brambor. Ještě teď se olizuji a budu opakovat velice často. Dávám velikánskou 1*.
Přítelkyně dělala v neděli s těmito změnami:Masíčko kuřecí z prsíček, dospod slaninka anglická a klasickou slaninu nasekala na malé kostičky a "rozházela" mezi brambory. Fantastická záležiost, oblizovali jsme všichni všech 10 - dávám 1 (a kdyby tu byla hvězdička, tak ji tam dám taky)
Já se taky přidám s jedničkou,bylo to skvělé,jak to uvařila moje ženuška!!
Troufla bych si říct,že máte špatné těsnění,já jsem se moc bála,aby z brambor nebyla kaše a po 20 minutách jsem chtěla honem otvírat.Dopadlo to dobře a bylo to vynikající.Někdo tady psal,že mu zbyla rezavá voda a že by to návštěvě nedal.Já jsem použila trochu světlé jíšky Knor a měla jsem vynikající šťávu
Jsem na MD a uvítám každý rychlý recept a todle jídlo bylo to moc dobré, akorát že po 20 minutách jsem měla maso ještě polosyrové. No ale po dalších 10 min. jsme si oblízli všech deset- dávám jedna.
Je to opravdu moc dobre,manzel se olizoval.Davam velkou jednicku.
Klárika, máš pravdu, nie všade pasuje paprika, ale tu áno. V kombinácii s tukom sa krásne uvoľní farbivo papriky a pokrm má krásnu farbu.
Janka, tento recept sme robili ešte , keď som bola doma slobodná, a to sú už nejaké desaťročia a zatiaľ sa to nikdy nerozvarilo, len zemiaky opatrne vyberaj lyžicou :))) Sú navrchu, takže je to v pohode. Ak máš menšie zemiaky, rež len na polovicu, nie štvrťky.
Terezko,nerozvaří se ty brambory?20 minut je vařím i v normálním hrnci.Ale moc mne to zaujalo,jak tady čtu ty komentáře,tak to jde vlastně z každého masa i z hovězího! No,jdu se mrknout do mražáku,co tam najdu,pátky mám hektické,tak by se to fakt hodilo a ještě bych chtěla zvládnout ty Pařížské kostky,tak to bude fofr!!
Dnes sme mali dobrý obed. Robila som z krkovičky. Držala som sa receptu, malou odchylkou. Nedusila som cibuľu a nedala som červenú papriku./nie všade mi pasuje/ Bolo to výborné. Terzka, veľmi dobrý a rýchli obed. Ďakujem Klára.
Moc dobré,ja to dělam s kotletama.Zustanou pěkně štavnaté.
Ďakujem:)))
Terezko, právě mi volala maminka, že to vyzkoušela s kuřecími křídly a byla taky nadšená. Bohužel další jedničku už poslat nemohu :-))
Gabika, ak použijete kuracie mäso, stačí kratšia doba varenie. Na bravčové mäso je to tých 20 min. Som rada, že chutilo:)))
Gabika, ak použijete kuracie mäso, stačí kratšia doba varenie. Na bravčové mäso je to tých 20 min. Som rada, že chutilo:)))
Přidávám se k pochvalným komentářům. Včera jsem dělala k večeři - použila jsem kuřecí stehenní plátky (naložené do koření na gyros) a místo jedné cibule pórek. Maso se úplně rozpadalo, možná by stačilo vařit kratší dobu. Štávy bylo až dost, trochu jsem jí zahustila. Všichni vylízali talíře, díky za recept. Určitě zopakujeme, je to opravdu rychlovka.
Po přečtení vesměs kladného hodnocení jsem v sobotu vyzkoušela a píši za 1. Jen vody by mohlo být méně a místo slaniny jsem dala anglickou, aby to nebylo tolik mastné. Zařazuji do trvalých receptů.
Terezko, chválím je to bezva recept ...měla jsem zrovna návštěvu a to je pohoda, když ten hrnec za tebe vlastně uvaří a ty jen servíruješ. Nejhorší bylo, že to fakt všechno zmizelo srtašným fofrem takže si to musím co nejdříve zopakovat. Díky za bezva recept a dávám jedničku !!!!!
Dnes uvařeno k obědu a musím pochválit,velice jednoduché a dobré jídlo. Trvalo to přesně dle receptu 20 min.,k tomu zeleninová obloha a byl sváteční oběd u Pátků i v pátek. Dáváme 1.
VYNIKAJÍCÍÍÍÍÍÍÍÍ :o). Dala jsem místo krkovičky, hovězí zadní na plátky (měla jsem ho v mrazáku) a naprosto mňamózní!!!
Tak tohle musím odzkoušet... mám moc ráda tyhle papiňákové dobroty, osvědčili se, no a ještě tim od Terezky :-))
Vcera jsme meli k veceri presne podle receptu a malem se snedl i ten papinak.Je to jednoduche,rychle a moc dobre.Jednicku uz jsem dala,ale nekdy me mrzi,ze muze byt jenom jedna.
Dneska jsem zkusila tento recept uvařit k obědu. Teda něco tak dobrého jsem už dlouho nejedla. Fakt úžasný!!!! Jsem zvědavá, co tomu řekne večer manžel.
Je to úplně úžasný oběd, rychlý, chutný a vzhled je naprosto normální. Všichni jsme si pošmákli. Děkuji za recept.
Terezko, dekuji za vyborny recept. Bylo to vynikajici, ale misto papinaku jsem naopak pouzila pomaly hrnec a povedlo se na 1*. Urcite budu opakovat a priste pro porovnani zkusim ten papinak. Dam vedet, jak to dopadlo a hodnotim samozrejme za jedna.
Bylo to moc dobré a rychlé, návštěvě to uvařím zítra, tak uvidíme. Z pilnosti jsem vhodila ještě stroužky česneku.
Vařila jsem dnes, protože jsem měla moc práce a nechtěla jsem se zdržovat vařením. Je to jídlo podle mého gusta: rychlé, jednoduché, bez kopy nádobí, příloha i maso jedním vrzem a hlavně to bylo DOBRÉ!! Podávala jsem se Zimním salátem a pochutnali jsme si. Bohužel musí stačit jen jedna jednička:-))))
O víkendu jsem nevěděla, co vařit a tak jsme zkusila tento recept.. Bylo to výborné !!! 3 chlapi se olizovali !!! Ke krkoviččce jsem přidala ještě plátky moravského uzeného a jednotlivé vrstvy masa i brambor okořenila pálivou paprikou a kmínem.. Pokud to opravdu servírujete tak, že branbory vyberete jako první, polijete šťávičkou s cibulí a slaninkou, zatím co plátky masa narovnáte na okraj talíře, i vzhled je dobrý... A kyselá okurka se k tomu výborně hodí... Mohu jen a jen doporučit !
Tak sem to zkoušela.No barva nic moc ale chutově to bylo velmi dobré .Děkuji
Veľa záleží od zemiakov, každá sorta je iná a obsahuje rôzne množstvo vody, preto to treba prispôsobiť. A pri vyberaní jedla to chce trpezlivosť a opatrnosť.
Olinka: Třeba by pomohlo dát vody pro příště méně. Když vařím brambory v tlakovém hrnci, tak tam dávám asi 1 cm vody a vždy jsou uvařené celé krásně do měkka.
Je to rychlé, v podstatě i jedlé, ale vzhled strašný. Té vody je tam velmi mnoho a po vytažení jídla zůstala ještě "zrzavá polévka". Styděla bych se to podat návštěvě.
Keď sme kedysi dávno domanemali papiňák, spojili mamka a otec svoje možnosti a robili to tak, že mamka nachystala jedlo do obyčajného hrnca a otec pokrývku zaťažil dvoma kusmi železa, ako ťažšie kladivo bez rukoväde. Ide o to, že para nesmie unikať, aby sa všetky ingrediencie aj chuťovo spojili.Ak máte niečo ťažké, skúste to takto.
Já nemám papiňák,jde to i bez něj?