bramborové noky
(Těstovinové, kukuřičné) - dle výběru
žampiony
houby
bílé víno
smetana
prolisovaný česnek
podravka
parmazán
olej
Postup přípravy receptu
1
Kuřecí kousky orestujeme na malém množství oleje společně s žampiony a houbami, ochutíme podravkou, přidáme lisovaný česnek a bílé víno dle chuti. Nakonec přidáme smetanu a přivedeme k varu. Podáváme okamžitě a posypeme parmezánem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Di -
|11. 11. 2009 08:26
Taky doufám, že nikdo, nebo přinejmenším skoro nikdo. Už jsem mnohokrát napsala, že mi tenhle žebříček takzvaných topreceptů připadá k ničemu. Některým autorům ale může to pětkování vadit a odradit je to od dalšího psaní, zvláště když přidají slušný recept. Měli jsme tu jednu idealistickou dušičku, která se dokonce snažila tohle nekritické přidávání jedniček nebo pětek vyvyžovat. No ta to chudák schytala!!!
Sylva P.
|11. 11. 2009 08:21
A kdo se řídí hodnocením? Buď je mi recept sympatický a zkusím, nebo ne. Žádná 5 mě neovlivní.
marie nezlakova
|11. 11. 2009 07:47
Dělám noky bramborové,je to klasické těsto na bramborové knedlíky,které pak vyválím na úzké válečky,pokrájím na délku asi 1,5cm a uvařím.Masovo-houbovou směs sice připravuji z vepřového masa,ale je to velice chutné jídlo.Doporučuji vyzkoušet a nehledět na hodnocení,které je v tomto případě zcela zavádějící,což je mi moc líto,ale bohužel.....
Di -
|11. 11. 2009 07:23
A tak rychle, že sotva stačil tohle jídlo uvařit, máte pravdu Evo. Ta naše povaha česká.... Je to stále o jednom. Viz též diskuse k receptu Zadělávaná kaousta (kél(.
Eva Hromádka
|10. 11. 2009 20:53
Opět někdo ohodnotil pětkou. Vypadá to, že jen tak zase chtěl poškodit pisatele. Nepochopitelné.