Oblíbený americký dezert, který se dá připravit i v nepečené verzi. Sušenkový korpus a dva druhy krému - kokosový a borůvkový - chutnají dohromady naprosto báječně.
Sušenky rozdrťte a smíchejte s rozpuštěným máslem tak, aby se spojily. Vzniklou hmotu napěchujte na dno dortové formy vyložené pečicím papírem. Takto připravený korpus dejte zchladit do ledničky.
Tvaroh, mascarpone, moučkový cukr a citronovou šťávu vymíchejte do krému, který rozdělíte na dvě části.
3
Do první části přimíchejte nastrouhaný kokos, přidejte půlku želatiny připravené podle návodu a tento krém nalijte na ztuhlý korpus. Dejte zhurba na 20 minut do ledničky.
4
Borůvky omyjte a rozmixujte. Vzniklé pyré pak přimíchejte k druhé části připraveného krému. Přidejte zbytek želatiny a krém nalijte na první, kokosovou vrstvu.