Nejlepší rohlíky, jaké jsem zatím pekla, krásně vykynuly a chutnají skvěle, děkuji za recept :-)!
levněji ano, ale zato krásně chemické..dobrou chuť. :'(
Prosím, chci rohlíky zkusit, budou stejné ručně zadělávané, nemám pekárnu :-)
skvělý recept!
Tak nevím včera jsem dělal jiný recept a výsledek chuti napůl rohlík napůl loupak. Dnes jsem zkusil tento recept a jsou z toho takové mini rohlíky. V troubě mi vůbec nenabili. Všem jsem prosím udělal chybu. Měla tam být voda pod plechem? Děkuji za radu
Platí pořád,že v jednoduchosti je krása,v tomhle případě dobrota :-) pekla jsem z hodně různých těst,tohle je nejchutnější.Dělala jsem uzly a nechala je na plechu kynout 30minut,těsto pro někoho možná malinko slanější,ale my to máme rádi.Vřele doporučuji těm,co mají rádi obyčejné "neobyčejné" pečivo z krámu
s těstem se super pracovalo, hned jsem snědla dva rohlíky s maslem nepotírala jsem vejcem, těsto jsem neválela,jen rozpracovala rukama
s těstem se super pracovalo, hned jsem snědla dva rohlíky s maslem nepotírala jsem vejcem, těsto jsem neválela,jen rozpracovala rukama
s těstem se skvěle pracovalo, neválela jsem, jen vypracovala rukou a stočila, ani jsem netřela vajíčkem, tak zatím se pečou, uvidíme, jestli to bude dobré, a případně je budu dělat často, jsem rohlíková :)
s těstem se skvěle pracovalo, neválela jsem, jen vypracovala rukou a stočila, ani jsem netřela vajíčkem, tak zatím se pečou, uvidíme, jestli to bude dobré, a případně je budu dělat často, jsem rohlíková :)
super,super,super....take doporucuji.testo vynikajici,rohliky jakbysmet ;-)
Super,super,super ... take doporucuji ... a to jsem antitalent.luxusni i malemu chutnaly. ;-)
Výborné rohlíky, s těstem se skvěle pracovalo a ještě teplé mizely z plechu. Díky za super recept, budu dělat určitě častěji. 8-)
Rohlíky super, chuť jako ty kupované což velmi oceňuji. Těsto jsem po prvním kynutí měla přes noc v lednici (nechtělo se mi už večer péct) a vše dopadlo skvěle, díky, ukládám recept :-)
Na můj vkus moc, moc slané ale jinak těsto supr. Příště musím více vyválet, mám je moc tlusté. Dík za recept, budu zkoušet znovu a lépe....pak přidám foto.
rohlíčky jsou fantastické :-* děkuji za recept ;-)
Je mi líto, ale už při pečení jsem měla podezření, že to bude tuhé a byly. PO vychladnutí, tvrdé jako balvan.Dělala jsem přesně podle receptu a těsto vypadalo skvěle :-(
Musim rict ze jsou to skvele rohliky jsem muz a rad pecu a varim povedli se davam za 1 ;-)
Tak můj manžel si je pochvaluje a musím říct, že jemu jen tak nějaké pečivo nechutná :)
Zkousela jsem pect nekolikrat rohliky podle jinych receptu,ale tento recept je nejlepsi.jsem rada,ze jsem ho objevila.Rohliky jsou super.Nemaji chut buchet,jak to bylo u predeslych rohliku. :-*
já sem dávala sušené a bylo to s tím moc dobré
tento recept je úžasný doporučuji
Těsto bylo naprosto sametové a samotné rohlíky výborné:) zkoušela jsem 3variace, zapečené se sýrem, se slaninou a zapečené s párkem - mňam...
Těsto bylo nádherný, krásně se s ním pracuje, ale nakonec byly rohlíky tuhé, sníst se daly to jo, ale prostě byly to takové balvany. Čím to????
Těsto je skvělé, už jsem dělala i housky z jiného těsta a byly těžké jako kámen, mohla bych jimi i zabít...chuťově ale špatné nebyly. Aby byly nadýchané je dobré je nechat déle kynout. Já dělám jako bulky sypané šunkou a sýrem s kmínem. Mooc dobré, parádní recept :o)
Já jsem dala 1/2 normálního. Myslím si, že je lepší než sušený. A pak nechala cca 1hodinu kynout
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, co mám udělat pro to, aby nebyly rohlíky tak tuhé? Co dělám špatně? Děkuji za odpověď :-)
po upleteni jak dlouhonechat kinout?
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli dáváte sušené droždí,nebo normální Děkuji.
Že by ingredience, které jsou uvedeny v úvodu receptu?
nějak jsem nepochopil "vse nalijeme do formy" A to jako co?
Rohlíky jsou výborné. Udělala jsem je pěkně zatočené a aby jich bylo 12, jsou menší, než obvykle. Ale to nevadí, na svačinu akorát. Některé jsem posypala sýrem a jsou výborné. Děkuji za recept, příště budu dělat z dvojité dávky.
Tak mně to těsto vůbec nevykynulo..... :'(
Dobre, ale bohule nevydrzely dlouhe mekke:-(
moc dobré rohlíčky! Akorát abych z toho těsta udělala 12 kusů, musela jsem je udělat menší. Ale jsou opravdu dobré, určitě budu opakovat :-)
Tyto rohlíčky dělám už hodně dlouho a dělám je bez pekárny jen v ruce ještě se mě nestalo že by se nepovedly. Hlavně je dělám plněné (různě i na sladko) Jsou nej nej nej
Naprosto výborné rohlíky, dávám 1*.
Gábino, děkuji :-) je to inspirativní!
Venyss, tady se můžete podívat na video, jak se tvarují rohlíky http://domacipekarny.dama.cz/postupy.php?d=257
Jaký tvar si připravíte,aby z toho vyšel tvar rohlíčku? Já když třeba dělam sladké rohlíčky,tak si to dělam na trojúhelníčky a pak mi ten tvar vyjde,je to také tak u tohoto receptu?
A také v Hypernově:-)
A také v Intersparu a Lídlu ;-)
Hrubou sůl mají v Kauflandu ;-)
Měla jsem strach jestli se mi podaří vytvarovat tak hezké rohlíky jako na fotce, ale zadařilo se a světe div se, moje první rohlíky se dali jíst a dokonce byly i dobré :-DDD Jen je škoda, že jsem neměla tu hrubou sůl na posypku. Nevíte někdo kde se dá sehnat? Já jsem jí ještě neviděla :( ...Dávám za 1 a do oblíbených .-)
Mám Clatronic - kapacita na 1 kg. Když dávám dvojtou dávku mám těsto po vykynutí mírně nad okraj, ale nikdy mi nepřeteče :-D Mám jeden hák a i ten to zvládne. Je fakt, že ze začátku háku trochu pomůžů lžící a párkrát cáknu vodou zvrchu..ale opatrně aby se těsto nelepilo...pokuď se mi zdá lepivé - mírně popráším moukou. Ale doporučila bych vám Sylvo nejprve zkusit jen z jedné dávky, třeba Vám nebudou chutnat a pak mne proklejete za zbytečnou práci :-DDD Zapomněla jsem do receptu ještě dopsat, že peču na pečícím papíru. .-)
Sylvo, záleží, jak velká je pekárna. Součet ingrediencí by neměl převýšit kapacitu pekárny. Já mám Moulinex XXL (max 1500 g) a myslím, že by se mi tam ta dvojitá dávka vešla. Když budete těsto sledovat a bude kynout až k okénku, stačí pekárnu vypnout a nechat dokynout při vypnuté pekárně.
Takže dáváte do pekárny rovnou 2 dávky surovin? Jsem začátečník, tak nevím, jestli pak nebude z tolika těsta "hrnečku vař!" Díky