Olomoucké tvarůžky i s obalem dáme do uzavíratelné sklenice (kompotové) a zalijeme pivem. Tři dny necháme postát na kuchyňské lince, až se tvarůžky nafouknou. Pak je vyjmeme, rozbalíme, dáme do mísy a rozmačkáme. Vmícháme jemně nasekanou cibuli, dvě lžíce kysané smetany a špetku drceného kmínu. Dále můžeme přidat buď špetku zeleného pepře nebo zmrazený kopr. Záleží na vkusu. Nesolíme!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anna Čuprová
|20. 9. 2009 14:59
Vyzkoušela jsem, výborný recept.Dík.
Jirka R
|18. 9. 2009 17:57
V obalu se nechávají, aby se daly bez problémů z piva vyndat. Po třech dnech mají konzistenci takovou, že by s tím byl docela problém. A pokud máte strach, že se k nim pivo nedostane, stačí obal propíchnout třeba vidličkou.
Anna Vobroučková
|15. 9. 2009 18:04
Tento recept bez toho piva je už tady a je výborný,jen to dlouho nevydrží.
Sylva P.
|15. 9. 2009 08:12
Proč se nedají tvarůžky do piva rovnou bez obalu? Pivo se k nim dostane? Díky