Máš naprostou pravdu,musaku dělám už několik let a spousta věcí tomuto receptu chybí např.:bešamel,koření...
v Řecku sem žila,vždy je základní surovinou brambor! 8-)
To nemá s musakou nic společnýho :-\ to je totální receptová vražda!!! :-P
to je uplnej blaf a nesmysl :-D
Kdyby to pekla 1,5 hod. na 250, tak to pěkně spálí
Recept je dobry, ale...chybi tam sladka paprika, zalivka z mleka, mouky a vajicka...zato prebejva ryze:-))) Ryze se dava do musaky z tikvic (cukety)
Recept od Naďi je výborný!!!
já měla také musaku v Řecku a byly tam jak brambory, tak lilky..
tenhle recept mam z Bulharska,od sveho strejdy,ale jak rikate receptu je mnoho a urcite by me zajimal ten s tim zelim a spenatem!
Souhlasim z Nadou, ze recka musaka (ta nejznamejsi a klasicka) je z lilku, ale musim se zastat i Marcely, protoze receptu na musaku je mnoho, mam z Balkanu dovezeny recept i na musaku napr. ze zeli, testovin, spenatu, tikvic... A mam i recept na obdobnou musaku jako uvedla Marcela - tedy z brambor a mleteho masa. Pile
Nevím,pokud jsem jedla musaku(v Řecku),nebyly v ní nikdy brambory,ale lilky!Nebyla tam rýže,ale sýr.Proto jsem se rozhodla dát sem recept na ŘECKOU musaku.