Jemně nakrájenou cibulku osmahneme dozlatova. Přidáme mleté kuřecí a krátce orestujeme. Přidáme rajčata, osolíme a opepříme a dusíme 15 min. Dochutíme utřeným česnekem a ještě krátce povaříme. Na závěr přidáme hrst oregana a kečup dle chuti. Podáváme na špagetách.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Milan
|18. 4. 2016 11:25
Kečup? Mleté kuřecí? Co je to, probůh, za spatlaninu? Parodie na spaghetti bolognese?. :-$
Vector
|23. 5. 2014 18:29
No už od pohledu je to psí potěšení a po přečtení toho předpisu je mi jasný, že to tak i bude chutnat.
V Miláně používaj na špagety především Kečup a kuřecí maso.. ideální je to taky jen tak kydnout na vrch ať se s tím každý popere sám. Fakt masakr, tímhle zasvinit vyhledávač.
zahradníková
|8. 3. 2013 10:17
Ano taky je vařím ,ale patří tam kyselá nastrouhaná okurka. :-P
alfík
|20. 2. 2013 11:14
Kdysi ve školní jídelně Milánské špagety byly něco neuvěřitelného...na to jsme se všichni těšily,ale dnes nemůžu sehnat recept...a to je na prd..To co je tady,tak to nejsou Mil.špag. <3
alfík
|20. 2. 2013 11:14
Kdysi ve školní jídelně Milánské špagety byly něco neuvěřitelného...na to jsme se všichni těšily,ale dnes nemůžu sehnat recept...a to je na prd..To co je tady,tak to nejsou Mil.špag. <3
Jardaa
|25. 12. 2012 23:30
Zdar, tak hele když kritizujete tak napište správný postup. Pač já bych si Milánské špagety fakt udělal, ale nerad bych nějaký výmysl co tady oni vymejšlijou. Dík
Vojta
|28. 9. 2012 01:30
Nerad kritizuju něčí snahu, ale:
1. Pojem milánské špagety v žádný italský kuchařce nenajdete.
2. Tohle jsou boloňské špagety se špatně zvoleným druhem masa.
3. Kečup do špaget nepatří!